Lelkileg összeroppant az Exatlon sztárja - „Hatalmas nyomás alatt voltam, sokszor aludni sem bírtam”

Dózsa Gabriella 2020.05.21. Rivalda

Lelkileg összeroppant az Exatlon sztárja - „Hatalmas nyomás alatt voltam, sokszor aludni sem bírtam”

A TV2 nagy népszerűségnek örvendő műsora az utolsó szakaszához ért, innentől a döntőbe jutott játékosok egyénileg küzdenek a 30 millió forintos összdíjazásért. Csütörtökön volt az utolsó párbaj, a Kihívók két atlétája, Derzsi Viki és Besenyei Bogi küzdöttek azért, hogy életben maradjanak exatlonos álmaik…

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

 Már az Exatlon Hungary 2020 kezdete óta nem jött egymással a Kihívók két kiválósága, Papp Dorci és Besenyei Bogi, de az utolsó hetekben már a tetőfokára hágott közöttük a feszültség. A 18 éves nyíregyházi játékos az ellenségeskedésben maga mellé állította a csapattársakat, így téve elviselhetetlenné Bogi számára az utolsó napokat. Ráadásul mivel a Bajnokoknak sikerült megnyerniük az utolsó végjátékot, így egyértelművé vált, hogy két Kihívó lánynak kell a párbajban rajthoz állnia. A statisztikák alapján Derzsi Viki volt a biztos résztvevő, vele kellett a kirekesztett játékosnak megküzdeni. Nem várt végeredmény született, Bogi veszített, ezzel elbúcsúzott a legjobb női versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjtól is.

„Folyamatosan próbáltam mentálisan összeszedett maradni, bár sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy jobb lenne, ha inkább kiesnék. Hatalmas nyomás alatt voltam, sokszor aludni sem bírtam, ami már a koncentrációm rovására ment” – mondta a kiesett versenyző a párbaj után összetörten.

Időközben az Exatlon rajongói is, és két korábbi versenyző is Bogi pártjára állt.

„Bogit a játék egy bizonyos pontjától morális és emberi oldalakat érintve sértették folyamatosan, egyre inkább” – kezdte posztját a Kihívók csapatából nemrég kiesett Deres Ádám. „Így küzdött tovább nap, mint nap, egészen addig, míg pszichésen és lelkileg erre képes volt. Álljunk meg egy szóra! Itt nem arról van szó, hogy Ő a Bogi. Imádom ezt a lányt, DE! Számomra ez sem egy férfival és sem egy nővel szemben sem elfogadható magatartás! Egy embertársammal szemben sem, főleg a saját társaimtól, akikkel 5 hónapot töltök el és csapatként kellene viselkedjünk!”

De a tavaly szériában versenyző Rákócz Reni is Bogi mellett áll, keményen kiosztotta a Papp Dorci vezette Kihívókat.

„Nem szeretném többször leírni és fejtegetni a viselkedésüket Bogival szemben. Továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a “fogd be a szád”, az “ostoba vagy” és egyéb sértések, amik Bogi felé irányulnak, az nem ebbe a játékba való! Ugyanolyan csapattag, mint ti vagytok, kedves Kihívók! A pontjainak nagyon örültök, közben meg tönkreteszitek teljesen…” – fogalmazta meg véleményét az Exatlon 2019 közönségkedvence, Rákóczi Reni.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT