Lovakat vesz Beleznay Endre? - Az AcNews díjait adta át a 2018-as Ügetőszilveszteren

AC News 2018.12.31. Rivalda

Lovakat vesz Beleznay Endre? - Az AcNews díjait adta át a 2018-as Ügetőszilveszteren

Beleznay Endre és lánya, Bodza

Komolyan felmerült, hogy egyszerre két lovat is vesz Beleznay Endre. A színész, műsorvezető ezt a 2018-as Ügetőszilveszteren árulta el, mielőtt átadta az AcNews díjait a Zenthe Ferenc emlékversenyen.

hbs(400x300)

Beleznay Endre adta át az AC News ajándékcsomagját Urbán Flóriánnak

Ismét tízezreket vonzott a Kincsem Parkba az Ügetőszilveszter, amelyen az egyik sztárfutam dobogósait az AcNews is ajándékcsomaggal díjazta. A Trimedio Kiadó és a Billboard Kft. által is támogatott, a programban Hippodrom és Lovarda magazin díja – Zenthe Ferenc emlékverseny hendikep néven szereplő futam igazán szoros befutót hozott. Csak célfotóval lehetett eldönteni, hogy a világbajnok öttusázó, Balogh Gábor győzött Bezique Va Benével, centikkel a Kelvin A. T.-val versenyző Petur András sportriporter előtt. A harmadik helyet Prometheusszal Urbán Flórián válogatott focista, labdarúgóedző szerezte meg, megelőzve a tavalyi győztest, a youtuber Pamkutya Pistát. A további sorrend: Deixler Dóra kézilabdázó, Pamkutya Béla youtuber, Árpa Attila színész, producer. 

Bár versenyen még nem indult, több szálon is kötődik a lovakhoz az AcNews díjait átadó Beleznay Endre. Gyerekkorában sokat lovagolt, később még lovardában is dolgozott: több hónapon át gondozta a lovakat a Sárvári Ménes kisbéri telepén. Színészként így nem okoz neki gondot, ha egy szerepben lóra kell pattannia. Korábban gyakorlásként kollégája, Sasvári Sándor hátasait is megülte, de mostanában már nem jut rá ideje. Úgy érzi, egy újabb lovas szerep előtt már szüksége lenne egy kis ráhangolódásra.

Ha nem is emiatt, de komolyan felmerült, hogy lovakat vesz. Lánya, Bodza ugyanis azóta odavan ezekért a gyönyörű állatokért, amióta először kilátogattak egy derbire. Bodza éveken át lovagolt Sasvári hátasain, és nagyon szeretett volna saját lovat. Sőt, mindjárt kettőt! Ugyanis országszerte, kitartó levelezéssel kereste a megfelelő hátast, ám végül kettő is fenn maradt a rostán, nem tudott volna köztük dönteni.

A futam résztvevői és díjátadói

"Megvenni még meg tudnám a lovakat, de a tartásuk, gondozásuk költségét már nem bírnám" – vallotta be Beleznay Endre, aki azért keresi a lehetőségeket, hogy a lánya rendszeresen lovagolhasson. Büszke apaként hozzátette: Bodzának nagyon jó szeme van a lovakhoz, már az első derbijén hat tippje is bejött. A lovak vérvonalát és eredményeit is kielemezte, majd az edzőkörökben is figyelte a négylábú versenyzőket, ezek alapján tippelt ennyire jól.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)