Ma lenne 54 éves Cipő – Testvére, Marica: Nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnénk róla

Soltész Mónika 2019.05.03. Rivalda

Ma lenne 54 éves Cipő – Testvére, Marica: Nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnénk róla

Ma lenne 54 éves a hosszú betegség után, hat évvel ezelőtt elhunyt Bódi László. Édesanyja és testvére máig nem tette túl magát a történteken, hiszen minden pillanatban valami elvesztett szerettükre emlékezteti őket. Az énekes húga, Marica ritkán ad interjút, ám most az AcNewsnak elárulta: máig nem gyógyultak be a sebek Cipő elvesztése óta, és az elmúlt években nem telt nap, hogy ne beszéltek volna róla.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Bódi László 46 évesen, hat évvel ezelőtt, hosszadalmas betegeskedés után hunyt el. Cipő még csak ma töltötte volna be 54. életévét, bár sosem szerette az évfordulókat, főleg, ha a születésnapjáról volt szó. Családja máig nem tudta túltenni magát az énekes elvesztésén, és nem csak az évfordulók alkalmával emlékeznek meg róla, hanem minden nap szóba kerül, hiszen minden Cipőre emlékezteti őket.

„Nem vagyunk jól, de hogy is lennénk!” – kezdte lapunknak Marica.

„Egy anya nem tudja túltenni magát azon, hogy elveszítette a fiát, a gyermekét. Édesanyám gyakran álmodik róla, azokról az időkről, amikor Laci kicsi volt. Máig nem tudta feldolgozni Laci halálát. Nem telik el nap, hogy ne beszélnénk róla. Nekünk nem kellenek évfordulók ahhoz, hogy szóba kerüljön. Minden körülöttünk rá emlékeztet” – tette hozzá az énekes testvére, aki elárulta, Cipő nem szerette a születésnapokat.

„Sosem ünnepeltette magát, még ha mi mindig fel is köszöntöttük. De mint minden évben a születésnapján, ma is édesanyámmal közösen látogatunk el a sírjához. Sokan tudják, hogy Kistarcsán van eltemetve. Rengetegen szoktak virágot vinni a sírjára, rendszeresen találkozom ott idegenekkel. Biztosan ez most is így lesz, és sokan megemlékeznek róla” – zárta a beszélgetést Marica.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)