Magányos a Koktélkirály – Lajsz: Most nem is szeretnék a nőkre koncentrálni

AC News 2019.02.12. Rivalda

Magányos a Koktélkirály – Lajsz: Most nem is szeretnék a nőkre koncentrálni

Az asszony kidobta otthonról, az éttermét el kellett adnia és az egészsége is megromlott Lajsz Andrásnak. Az élete szinte összedőlt egy év leforgása alatt, most romjaiból próbál felállni, és úgy érzi, jó úton halad.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Tavaly szeptemberben adta el híres Pozsonyi úti éttermét a Koktélkirályként ismert Lajsz András. A mixer beleroppant abba, hogy át kellett adni az üzlet kulcsait, az élete munkája volt abban a helyben. Igaz, sok rossz okozója is volt. Az állandó stressz miatt sokat vacakolt Lajsz szíve, négy év alatt két infarktusa volt. Ráadásul az étterem fiatal pincérnője miatt még a neje is kiadta az útját. Barátja, Paudits Béla tavalyi temetésén egy csinos nővel jelent meg, akiről azt suttogták, ő az új barátnője. Úgy tűnik, a szerelem nem tartott sokáig, a Koktélkirály ugyanis újra egyedül él.

„Nincs kedvesem, de most nem is hiányzik. Nagyon nehéz volt megszokni a magányt, de már egészen belerázódtam. Most nem is szeretnék a nőkre koncentrálni, inkább azon vagyok, hogy újra talpra álljak” – mondta az AcNewsnak Lajsz, akitől azt is megtudtuk, a nejével még mindig nem sikerült rendeznie a kapcsolatát.

„A családi életet nekem most az jelenti, ha meglátogatom a fiamat Pécsen, és együtt töltünk néhány napot. Amikor Budapesten van, akkor meg itt alszik nálam” – árulta el a Koktélkirály, aki, miután otthonról kirúgták, szeretett étterme mellett bérelt egy kis lakást, azóta is abban él.

„Itt maradtam az étterem közelében, néha el is megyek előtte, de vegyes érzelmekkel. Ez jelentette az életemet. A munkám volt az igazi szerelmem, nagyon nehezen szoktam meg, hogy nem kell hajnalban a henteshez és a zöldségeshez indulnom bevásárolni. Rosszul viselem még mindig, így ha tehetem, inkább másik úton megyek, hogy ne is lássam” – tette hozzá Lajsz, aki többféle munkával igyekszik lefoglalni magát. Cateringcéget működtet, amilyen rendezvényre felkérik, örömmel megcsinálja, ráadásul mixerként oktat.

„Egy pozitív hatása van annak, hogy nincs már az étterem: az egészségem jobb lett. Vissza kell majd mennem kontrollra, de érzem, hogy a nyugodtabb életvitel jó hatással van a szívemre is” – tette hozzá Lajsz.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)