Mai napig hallgat Jimmy haláláról Edit asszony – Előkerült Hulé Éva könyvének kézirata?

AC News 2017.01.02. Rivalda

Mai napig hallgat Jimmy haláláról Edit asszony – Előkerült Hulé Éva könyvének kézirata?

16 éve, 2001. január 2-án hagyott itt minket örökre a Király. A tragikus éjszakáról a mai napig szólnak a legendák, melyekből az igazságot csak az tudhatja, aki jelen volt abban a pillanatban, amikor Zámbó Jimmy a mennyei színpadon foglalta el trónját. Lapunk most felkereste az özvegyet, hogy megtudjuk, hogyan emlékezik meg erről a napról, és utánajártunk, mi is történt Hulé Éva könyvének kéziratával.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban szinte már automatikusan említi az ember a Hulé Éva nevet. Gyakran felmerült a személye a tragédia kapcsán, maga is könyvet akart írni Jimmy halálának 10. évfordulójára, de végül a leleplezőnek beharangozott írás mégsem látott napvilágot. Az igazi okot a média még ma is találgatja.

„ Amikor előálltam a mindent megváltoztató nyilatkozatommal, egy ország figyelt fel rám, de az idők során valahogy elfordultak tőlem azok is, akik bátorítottak. Azt vettem észre, hogy egyre inkább valamiféle őrültként vagyok kezelve, akit meghallgatnak ugyan, de nem veszik komolyan” - mondta akkoriban az azóta elhunyt Éva, aki az ügyészi döntés után úgy érezte, van esély arra, hogy végérvényesen kiderül, mi is történt 2001. január 2-án. Többször is hangoztatta: leírta a történet és a könyv kéziratát letétbe helyezte. Végül azonban több mint tizenhárom évvel azután, hogy Zámbó Jimmy örökre itt hagyta rajongóit, egy fővárosi kórházban elhunyt az a Hulé Éva is, aki a Király egyik legjobb barátja, bizalmasa volt. Az a bizonyos kézirat pedig mai napig nem került elő. Pedig Éva már kiadóknál is házalt vele.

Egy időben dr. Gelencsér András ügyvéden keresték az írást, hiszen ő volt Hulé Éva jogi képviselője, ám akkoriban azt mondta a szakember, hogy nála nem helyezték letétbe, és nem tud róla semmit. Kíváncsiak voltunk, azóta történt-e ezügyben változás, a hagyatéki eljárás során előkerült-e a bizonyos kézirat? Természetesen felkerestük újra az ügyvédet, ám csak az asszisztenséig jutottunk, aki közölte: jelenleg nem tudunk az ügyvéd úrral beszélni.

Ezt követően tárcsáztuk az özvegy, Edit asszony számát, hogy megkérdezzük tőle, hogyan is szokott megemlékezni erről a tragikus napról, ám ő csak annyit mondott szomorúan, hogy nem szeretne nyilatkozni. A kézirattal kapcsolatos kérdésünket még meghallgatta, de miután közölte: ő nem tud semmiféle kéziratról, azonnal bontotta a vonalat! Így tehát az eltitkolt könyv az igazságról, úgy tűnik, még várat magára vagy talán örökre homály fedi majd Hulé Éva történetét. Annyi viszont bizonyos, hogy a mai napig hatalmas űr tátong a rajongók lelkében, amit a Király hagyott maga után.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT