Majka teljesen kiakadt! – Kamujegyeket árulnak a koncertjére

AC News 2019.03.06. Rivalda

Majka teljesen kiakadt! – Kamujegyeket árulnak a koncertjére

Ráadás bulit kellett hirdetni a főváros legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelyére, a Budapest Parkba szervezett fellépésére, olyan nagy az érdeklődés Majka koncertjére. A rajongók akár mindkét dátumra is jegyet váltanának. Majka az AcNewsnak árulta el: vannak, akik kamujegyeket árulnak, ezért hívja fel a rajongói figyelmét arra, honnan ne vásároljanak belépőket, mert sokakat megkárosítottak már.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

A rapper fel van háborodva, amiért rászedték a közönségét. A Facebookon tette közzé, honnan nem szabad jegyet venni!

"A hétvégi szegedi és pécsi Majka Aréna Show telt házas, a debreceni Főnix Csarnokos bulira is egyre kevesebb jegy van, a Budapest Parkba pedig alig maradt már belépő. Ha későn ébredtél, lemaradtál... NE vásárolj a jegyértékesítőinkre hivatkozva kiállított kamu jegyeket! Annyian, annyiszor jelezték már: FELEJTSÉTEK EL A VIAGOGO-T! Nem tudunk mit kezdeni a hamis jegyekkel. Vásárolj időben, normál áron!" - üzente közösségi oldalán Majka, és lapunknak is beszélt a visszaélésekről, ami csúnyán megkárosíthatja az emberek pénztárcáját.

"Nagyon sokan jelezték már nálam, hogy ezen keresztül vettek jegyet 9 euróért, aztán levontak tőle 91 eurót. Ezek nem létező, hamis jegyek, tilos onnan rendelni. Mindenkit megkérek, ha szeretne eljönni a koncertre, akkor vegyen időben, normál áron jegyet, próbálja meg kerülni ezeket a nem hivatalos oldalakat. Ez a felület borzalmas, évek óta létezik, és sajnos semmit nem lehet tenni ellenük, rengeteg embert megkárosítottak már. Menjenek a p***ába! Nem vagyok benne biztos, hogy ezeket a pénzeket valamilyen úton-módon vissza lehet szerezni. Sajnálom azokat, akik ebbe beleszaladtak" - magyarázta Majka az AcNewsnak.

A Facebookon máris záporoznak a kommentek, többen aggódnak, vajon bejuthatnak-e kedvencük fellépésére.

"Én sajnos tőlük vettem! Hogy tudom meg, h hamis-e? Ne a koncerten derüljön ki!" - írta Sándor elkeseredetten.

"Probléma volt a jegyekkel a veszprémi Omega koncerten is, tényleg ne használjátok. Szerencsére mi nem náluk vettük, de láttunk jó pár embert ilyen visszaigazolással" - írta egy másik kommentelő a zenésznek.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)