Majkához fűződő barátságáról vallott Horváth Tamás – „Tudom, hogy mindenben számíthatok rá!”

Dózsa Gabriella 2019.08.13. Rivalda

Majkához fűződő barátságáról vallott Horváth Tamás – „Tudom, hogy mindenben számíthatok rá!”

Hatalmasat fordult a világ Horváth Tamással az elmúlt években. A népszerű énekes mindössze 27 évesen harmadik teltházas Park koncertjére készül, ami előtt most is nagyon izgul. Horváth Tomi az AcNewsnak a nagy buli előtt őszintén beszélt a kezdetekről, az átütő sikerekről, és arról, hogy milyen barátság fűzi Majkához.

 

 

 

 

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Nemrég költözött új lakásba Horváth Tomi és családja. De még arra sem volt idejük, hogy berendezzék otthonukat, mert folyamatosan úton vannak a kibővült együttesével. Az elmúlt napokban négy nap alatt hat bulit csináltak, az énekes minden egyes fellépésen a szívét-lelkét odaadja a közönségnek.

„Csak így érdemes csinálni, mindig a maximumot szeretném nyújtani” – kezdte lapunknak Tomi. „Tényleg brutális koncertturné közben vagyok a fantasztikus csapatommal, de egy-egy buli amennyire lemerít, annyira fel is tölt. Amikor azt látom, hogy a közönséghez elért az üzenetem, akkor tudom, hogy megéri csinálni.”

Tomi büszke arra, amit elért eddig, és arra az útra is, ahogy ez sikerült. Mert bár indult tehetségkutatón, mégsem az hozta meg számára az áttörést.

„Én már 12 évesen zenekarban játszottam, 15 év kőkemény munka van abban, hogy ide eljutottam” – folytatta az énekes. „Már tudom, hogy mindennek megvan az oka, annak is, hogy a tehetségkutatón nem tűntem ki. Feltehetőleg akkor még nem is tudtam volna értékelni, kezelni a sikert. De arra büszke vagyok, hogy mi voltunk az elsők, akik a youtube-on osztották meg a dalukat, és ott lettek sikeresek. Féltem is tőle, hogy az ott kialakult bázisom, rajongóim mit szólnak majd a televíziós szerepléshez, a Sztárban sztárhoz, de szerencsére jól sült el, az egy hatalmas fordulópont volt a karrieremben. Na meg a Dal, hogy ott döntős voltam, óriási elismerés!”

Tomi arról is mesélt, hogy karneváli hangulatra számíthat a közönség a Parkban, ahol most is vendége lesz Majka, akire nagyon felnéz.

„Majka barátsága ajándék számomra. Egy nagyon őszinte ember, aki mindig megmondja a véleményét. Ebben is hasonlítunk, mint abban is, hogy mindig 100 százalékot akarunk nyújtani. Elképesztő tehetsége van, és rengeteget dolgozik a sikerért. Szeretek vele dolgozni, de a barátságunk persze nem csak erről szól. Mindent megtennénk a másikért, de közben folyton szívatjuk egymást, szívjuk egymás vérét. Tudom, hogy mindenben számíthatok rá, mint ahogy ő is rám. Rengeteget beszélgetünk az élet nagy dolgairól, legutóbb például arról, hogy ezt az egészet addig csináljuk, amíg a színpadra lépés előtti pillanatokban érezzük azt a bizsergést, az izgalmat.”

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)