Megdöbbentő! Külföldre távozna Csomor Csilla!

2017.05.05. Rivalda

Megdöbbentő! Külföldre távozna Csomor Csilla!

Csomor Csilla gyerekkora óta a művészetnek, a színpadnak, a színháznak él. Már gyerekkorában balettozott, táncolt, énekelt, festett, furulyázott, és verset szavalt. Csilla mindene a színház; most mégis megfordult a fejében, hogy külföldre költözik, és egészen másba kezd.

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Csomor Csillát nem csupán színházi szerepei, önálló estjei okán zárta szívébe az ország; a Barátok közt című sorozat Berényi Zsuzsájaként is éveken át minden este több millióan nézték a napi sorozatban. Csillának nem volt könnyű kimondani, hogy a sikerei, a díjai, az elismerései ellenére megfordult a fejében: elhagyja az országot, és külföldön próbál szerencsét.

„Egyre többször jut eszembe, hogy váltani kell, és elmegyek külföldre, hogy ott próbáljak szerencsét. A hivatásomból egyszerűen nem tudom fenntartani magamat” – árulta el a szomorú igazságot a szép színésznő. „Ez azért fájdalmas, mert gyerekkorom óta ezen a pályán vagyok, ez az életem. Nehéz volt, amikor a sorozattól megváltam, mert színházat akartam csinálni, aztán az sem volt könnyű, amikor a színház vezetősége döntött úgy, hogy nincs rám szükség. De mielőtt végleg kijelenteném, hogy elhagyom az országot, természetesen sok pontosításra, egyeztetésre van szükség. Nekem színészdiplomám van, viszont nem beszélem olyan szinten azokat a nyelveket, amelyekre szükség lenne, ha külföldön akarnék karriert csinálni. De nem áll távol tőlem például, hogy gyerekekkel foglalkozzak!” – jelentette ki Csilla. „Ami tőlem tellett, mindent megpróbáltam; van két saját televíziós ötletem is, de nem tudtam rá összeszedni a pénzt – nem találtam rá befektetőket. Az a baj, hogy a hibákat is önmagamban keresem! Lehet, hogy el kellene mennem, végigjárni az El Caminót, vagy iskolát építeni Kambodzsában a gyerekeknek, nem tudom… - elmélkedett a színésznő. „Mindent, de mindent a karrierem alá rendeltem, mindenről lemondtam! Egyetlen vágyam már csak, hogy a tanult és választott hivatásomban a helyemre kerüljek ”– fejezte be vallomását Csomor Csilla, aki nem mellesleg azt is elárulta, hogy mitől van ilyen jó formában. „Az életmódváltásom valamiféle dühvel kezdődött! Az a tapasztalatom, hogy manapság a világ egyre inkább a külsőségekre épít. Az a belső tartalom, szakmaiság, amit képviselek, önmagában kevés. Muszáj hozzá egy külső trendi és kortalan formát társítani. Így döntöttem: megkerestem egy életmódközpontot, szakembereket és a kezükbe adtam a sorsomat. Január óta az ő irányításuk és étrendjük szerint élek, sokat sportolok, energikusabb és önbizalommal telibb lettem. És nem mellesleg karcsúsodtam. Én, 51 évesen nem akarok harmincnak látszani, de az tény, hogy olyan életszakaszban vagyok, amikor már nem vagyok fruska, de még nem is öreg, úgyhogy ki tudom magamból hozni a maximumot! ” – magyarázta Csilla, akinek ezúton kívánjuk, hogy valóra váljanak álmai!

További cikkek

php bejegyzeseknel(200x300)
Spaverin bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)