Megdöbbentő! Rengeteget fogyott a színész, most elárulta mi történt vele! – Hozzá igazítják a castingot

2018.02.09. Rivalda

Megdöbbentő! Rengeteget fogyott a színész, most elárulta mi történt vele! – Hozzá igazítják a castingot

Gesztesi Károly kerüli a konfliktushelyzeteket. Az AcNewsnak elmondta, hogy rengeteget fogyott az elmúlt időszakban, amit a teljes életmódváltásnak köszönhet. Mostanában a gyermekeivel is egyre több időt tölt.

cba bejegyzeseknél(200x300)

- Női és férfi rajongói is elégedetten nyugtázzák, hogy mostanában egész jó bőrben van. Mi történt?

- Sikerült 100 kilo alá fogynom. Átalakult az alkatom, amit annak köszönhetek, hogy immár egy éve napi három órát edzek hétfőtől péntekig. Ez megteszi a maga hatását, pláne akkor, ha már olyan dolgokra is odafigyelek, melyekkel fiatalabban még nem foglalkoztam. Nem mindegy, hogy mit eszem és mit iszom.
 

- Egy ideig kevesebbet is dolgozott. Fokozatosan aktiválja magát. Éppen mi a helyzet?

- Kerülöm a konfliktushelyzeteket, vagyis, ha egy helyzet nem tetszik, inkább nem megyek bele. Ha egy munkával az a megérzésem, hogy problémák adódhatnak, inkább nem vállalom el. Biztos akarok lenni benne, hogy egy feladat jót tesz nekem. Egy ideje pontosan azért nem szerződtem le egyetlen színházhoz sem állandó tagnak, mert szívesebben veszek részt csak egyes produkciókban. A társulati tagok számára igen nagy kötöttség van, hiszen ők kötelesek eljátszani, amiket rájuk osztanak. Én akarom megválasztani, hogy miben veszek részt ötvenszer-hatvanszor. A Miniszter félreléppel valószínűleg csúcsot döntünk, mert annak ellenére, hogy októberben volt a bemutató, nyáron elérjük a századik előadást. Magyarországon nyolc hónap alatt ez a szám nem nagyon szokott összejönni az utazószínházaknak.
 

- Azt is eldönti, hogy kikkel dolgozik együtt?

- Mindig megkérdezem, hogy kik vannak benne egy produkcióban. Ez már régóta így volt ösztönösen, de most már tudatosan teszek így. Nem mindegy ki a rendező, kik a partnerek, ugyanis fontos, hogy a munka során jól érezzem magamat a próbák alatt és az előadáson is. Aki ugyanolyan komolyan veszi a szakmáját, mint én, aki képes magát 100 százalékon odatenni minden áldott este, azzal jól kijövök. Persze fontos a játékosság, hiszen nem kell és nem is lehet mindig ugyanúgy játszani, de a színvonalból nem szabad engedni. A piacgazdaság és az élet viszont úgy hozta, hogy egyre többen gondolkodnak úgy, mint én, még azok közül is, akik régen nem értettek ebben egyet velem.
 

- Mennyi ideje jut a családra?

- Most néhány napra pihentető üzemmódra kapcsoltam. A kisfiam is elkapta az influenzát, amit én eddig elkerültem. Hajnalban kelek, és csak késő délután indulok munkába, akár a szinkronstúdióba, a színházba, vagy egy készülő sorozat castingjára. Március elején kezdjük a forgatásokat, melyek egy évig biztosan eltartanak. Hogy mi lesz utána, azt még meglátjuk. Az biztos, hogy én leszek a sorozat főszereplője, a kollégákat viszont még nem választották ki. A válogatásokat miattam tették délutánra, hogy nappal a gyerekemmel lehessek. Szerencsére nem kell őt ápolnom, teát sem kell főznöm neki, de kiválóan érezzük magunkat együtt. Sokat játszunk, kártyázunk.
 

- Van a zsugázásnak valamilyen jelképes tétje?

- Természetesen nincs.
 

- De kapnak a kisebb gyerekek zsebpénzt?

- Mindegyik megkapja a korának megfelelő támogatást. A zsebpénz elköltésére nincs semmilyen szabály, azt mindenki arra költi, amire akarja.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)