Megjósolták a világhírű magyar színésznő sikerét – „Nem érdekelt Hollywood!”

Pataki József 2019.07.05. Rivalda

Megjósolták a világhírű magyar színésznő sikerét – „Nem érdekelt Hollywood!”

A világhírű magyar színésznőhöz ugyan nem áll közel a spiritualitás, mégis elment annak idején egy jóshoz, aki megmondta neki, hogy hatalmas sikereket fog elérni Magyarországon kívül is.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Borbély Alexandra üstökösként csillant fel pár éve a hazai színjátszás égiszén, és hamar felfedezték tehetségét külföldön is. A Jászai-díjas színésznőről a sikerek után sokan úgy hitték, hogy megközelíthetetlen, holott éppen az ellentétje. Alexandra a mai napig nem tudott felvenni egy páncélt, ami megkeményíti a lelkét.

„Nem tudok védekezni, nem tudom tartani a két lépés távolságot. Nem tudom, mikor tud kialakulni az, amikor az ember felvesz egy páncélt. Biztos ki lehet idővel ezt is alakítani. Biztos vannak olyan tragédiák, amik megkeményítik az embert, de nem akarok ilyet kérni. Inkább maradnék akkor egy ilyen kis síró-picsogó lányka” – kezdte a színésznő Peller Mariann műsorának forgatásán, majd elárulta azt is, hogy nem áll hozzá közel az ezotéria, egy alkalommal mégis elment egy jóshoz.

Sokan nem tudják, de ehhez a történethez kapcsolódik az is, hogy Borbély Alexandra 2017-ben, Berlinben elnyerte az Európai Filmakadémia legjobb európai színésznőnek járó díját a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért.

„Egyszer valaki kártyából jósolt nekem. Körülbelül két évvel azelőtt, hogy megkaptam a díjaimat, azt mondta, hogy nagyon nagy karrierem lesz külföldön. Akkor azt gondoltam, hogy azért mondja, merthogy én Szlovákiából vagyok és Pesten van a karrierem, és ez a külföldi lehetőség. Végig ezt gondoltam. Aztán az egész felhajtás után leesett, hogy mire gondolt a jós igazából. Nem is vágytam ilyenekre, nem érdekelt Hollywood. Nekem már Budapest is magas léc volt felvidékiként”– emlékezett vissza Alexandra.

A gyönyörű színésznő ezotériával kapcsolatos gondolatairól, a spiritualitáshoz fűződő „viszonyáról” többet is megtudhatunk vasárnap 17:10-kor a LifeTV-n, ahol Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában fog vendégeskedni.

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)