Megszólalt Oszvald Marika balesetéről - Sokkot kapott, egy hónap kényszerpihenőre küldték!

Soltész Mónika 2019.07.01. Rivalda

Megszólalt Oszvald Marika balesetéről - Sokkot kapott, egy hónap kényszerpihenőre küldték!

Az AcNewsnak elsőként szólalt meg autóbalesetéről Oszvald Marika, aki azt mondta: azt sem tudja, mi történt. Szombat délután karambolozott a művésznő. A mentők kórházba vitték a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznőt, ám ma már gödöllői otthonában lábadozik.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Oszvald Marika szombaton vidéki fellépésre tartott, amikor bekövetkezett a baleset. Törökbálint közelében, az M0-ás autót 5. kilométerénél ütközött a színésznő, ahonnan mentő vitte kórházba. A Blikk értesítésülései szerint az Aszófői Vigasságok nevű fesztiválra tartott, ám a történtek miatt a fellépése elmaradt. A lap úgy tudja, a művésznő autójába hátulról mentek bele, a kocsija emiatt a szalagkorlátnak csapódott. A baleset után Oszvald Marika sokkos állapotba került.

A hírt menedzsere, Görgényi Tibor erősítette meg, az AcNews pedig telefonon érte utol a művésznőt, aki szűkszavúan beszélt a közlekedési balesettel kapcsolatban, mert még mindig a történtek hatása alatt áll.

„Vigyáznom kell minden mozdulatra, mert a sérülésem nagyon fáj. Szerencsére nem több helyen ütöttem meg magam, úgyhogy nincs akkora baj. Magával a balesettel kapcsolatban nem tudok semmit sem mondani, nem beszélek róla, mert azt sem tudom, mi történt. Kényszerszabadságon vagyok, Gödöllőn” – árulta el Marika, aki azt is elmondta, van segítsége is a nehéz időszakban.

„Mindenki itt van körülöttem, szerencsére van kire számítanom, úgyhogy csak a felépülésemre kell koncentrálnom” – zárta a beszélgetést az operett csillaga.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)