Megújult zsűrivel tér vissza a Sztárban Sztár – Köllő Babett: Állandó cikkezés lesz, hogy kivel jöttem össze és kivel nem!

Soltész Mónika 2020.08.04. Rivalda

Megújult zsűrivel tér vissza a Sztárban Sztár – Köllő Babett: Állandó cikkezés lesz, hogy kivel jöttem össze és kivel nem!

Fotó: TV2

Augusztus 30-án, immár hetedik alkalommal, vadonatúj évaddal jön az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár. A zsűri székeiben ezúttal Bereczki Zoltán, Köllő Babett, Papp Szabi és Kökény Attila foglal majd helyet. Bereczki Zoltán az első évadban versenyzőként szerepelt, melyet meg is nyert, ítészként ezúttal negyedik alkalommal mondja ki a véleményét. Mint mondja, a műsor a szíve csücske, és boldog, hogy újra dolgozhat, bár ezúttal sem lesz kíméletes a versenyzőkkel.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Augusztus 30-án, vasárnap a Tények után, 18:50-kor vadonatúj évaddal jön az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár. A TV2 népszerű showműsorában ismét tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről hétre egy-egy újabb zenei legenda bőrébe bújva bizonyítsa tehetségét. A Magyarország legsokoldalúbb előadója cím megszerzéséhez azonban nem csupán a közönséget, de a zsűrit is le kell nyűgözniük. Az ítészek között ezúttal Köllő Babett mellett Bereczki Zoltán, Kökény Attila és Papp Szabi foglal majd helyet. Hamarosan pedig az is kiderül, kik azok az ismert előadók, akik látványos produkcióikkal elvarázsolják majd a színpadot.

Bereczki Zoli örül, hogy ismét a Sztárban Sztár zsűriszékében foglalhat helyet. Az ítészek között elképesztő a kémia, így fergeteges hangulatra lehet számítani.

„Nagyon örülök, hogy újra dolgozhatunk, ez mindig jó, imádom a tévézést. Elég sok pontján álltam a műsorban ahhoz, hogy az igazi szerelmem legyen az összes zenés, főzős és minden műsor közül. A Sztárban Sztár a szívem csücske, nagyon boldog vagyok, hogy ismét forog. Ráadásul én már tudom – itt lelestem -, hogy kik a versenyzők, és mindjárt találkozhatunk is velük. Egy jó csapat jön össze, a zsűritársaimmal pont egy hete már dolgoztunk együtt, elképesztően jó a kémia, három percen belül pont úgy szívtuk egymás vérét, és adtuk egymás alá a lovat, mint ahogy egy jó zsűrinek, egy jó műsorban működnie kell. Úgyhogy nem lesz gond. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek nagyon erős, és nagyon sajátos véleménye van és ezt képviselni is fogja. Vannak olyan dolgok, amelyek objektívek számomra. A technika, a hangutánzás, ezekben most is szigorú leszek. Nem akarok zsákbamacskát árulni, ezek az én szerelmeim, ha valami nagyon jó, rendkívül tudok lelkesedni, ha pedig nincs munka belefektetve, akkor azt én észreveszem, és lebuktatom az illetőt. Ez a része biztos, hogy szigorú lesz, ha élvezhető a produkció ezeken fölül, és látom, hogy valaki bedobja a szívét, a lelkét, az mindig ellágyít. Nagyon tetszett – emlékszem, még az első évadban – a Szandi Cserhátija, a Bigának a United-je, emlékszem Kökény Attinak az első Conchita Wurst-os megjelenésére. Van még sok ikonikus pillanat, mint amikor megnyerhettem az első évadot, és az összes olyan feladat, amit végigcsináltam, mind beégett az emlékeimbe. Annál is inkább, mert a koncertjeimen követelik azóta is, hogy csináljak Sztárban Sztár blokkot, ha pedig ez elmaradt, akkor kapok bizony leveleket. Ez ma már kihagyhatatlan!” – mondta Bereczki Zoltán.

A zsűri egyetlen női tagja ezúttal Köllő Babett, aki még most sem hiszi el, hogy tényleg részt vehet az ország egyik legnépszerűbb műsorában.

„Nyilván ez egy hatalmas megtiszteltetés, ráadásul egyedüli nőként ülni ebben a zsűriben, ilyen pasikkal, fantasztikus. Iszonyatosan boldog voltam, és a mai napig nem hiszem el, hogy én ott fogok ülni. Nagyon várom már az első élő adást, hogy biztos legyek benne, tényleg csinálom ezt. Imádom, nagyon szeretem a műsort. Szerintem lesznek problémák összhangban a férfiak és köztem, és állandó cikkezés lesz, hogy kivel jöttem össze és kivel nem, ugyanis mi nem csinálunk mást, csak egymást szívatjuk. Egymás vérét szívjuk folyamatosan, és nagyon szeretem őket. Nekem ez az egyik kedvenc műsorom volt, és nyilvánvalóan Bereczki Zoltán volt a kedvenc versenyzőm, a zsűrit pedig, úgy ahogy van, mindig szerettem. Rengeteg olyan produkció volt, amit otthon megkönnyeztem. Ültem a tévé előtt, és átjött az az őszinteség, a fájdalom, a mélysége egy produkciónak. Nem feltétlenül csak arról van szó, hogy ez egy hatalmas buli, hanem szerintem egy hatalmas művészi értéke is van. Az a legnagyobb baj, hogy én nagyon őszinte vagyok. Ha próbálnám is eltitkolni, minden kiül az arcomra, úgyhogy én kegyetlen őszinte leszek, de magammal is az szoktam lenni. Az iróniát magammal szemben is alkalmazom, úgyhogy jókat fogunk derülni, magunkon és a versenyzőkön egyaránt” – mondta az újdonsült zsűri, Köllő Babett.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT