Mélypontra került Peller Mariann – „Sírtam egy kicsit”

Pataki József 2020.04.08. Rivalda

Mélypontra került Peller Mariann – „Sírtam egy kicsit”

Egyre nehezebben bírja a mindennapi pörgés nélkül az RTL Klub Reggeli műsorvezetője. Nemrégiben elérkezett egyfajta lelki mélypontra, az otthoni karanténban. Szerencsére a férje ebben a helyzetben is támasza tud lenni.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Sokan azt gondolják, hogy bizony Peller Mariann aligha billen ki a lelki egyensúlyából. A műsorvezetőt mindig mosolyogva, tele energiával, jókedvűen látják az emberek, éppen ezért lehetett furcsa, amikor arról beszélt, hogy pár nappal ezelőtt egy komolyabb mélypontra került.

„Dehogy vagyok mindig vidám! – kezdte az AcNewsnak a kétgyermekes anyuka. –  Most különösen nehezemre esett tartani magam. Pár nappal ezelőtt, harmadik hete voltunk itthon, és azt éreztem, hogy rendkívül nehéz lett. Most tudatosodott bennem igazán, valójában mennyire rosszul viselem a monotonitást. Alaphelyzetben jól elvagyok itthon, ha elvégzem a dolgom, és utána le tudok ülni meditálni, vagy olvasni egy jó könyvet. Ez viszont most eltűnt. Rengeteg itthon a teendő. Háziasszonyi feladatok, az itthoni tanulás, és a kisebbik ovis gyerek szórakoztatása, néha nagyon sok tud lenni. Elvesztek azok a lehetőségek, amik biztosították, hogy fel tudjak töltődni.”

Mariannak szerencsére azért van otthon segítsége, a férje váltja, ha látja, kikapcsolódásra van szüksége.

„A férjem sokat segít, hogy el tudjak néha vonulni. Pár napja azt éreztem, hogy éppen ez hiányzik. Akkor már a könnyem is kicsordult. A fiam mellett sem tudtam türelmesen ülni, miközben tanult. A harmadik feladatnál Gyuri kedvesen szólt, hogy ha szeretném, átveszi, én pedig most inkább csináljak mást. Utána elmentem meditálni, tisztítottam magam, könnyebb is lett minden. Ezt mindennap elvégzem. A férjem sokkal jobban bírja ezt a bezártságot. Régen ő is pörgős életet élt mint én, de ő nagyrészt túl van ezen, és nyugodtan kezeli a helyzetet. Én egy kicsit leláncolva érzem most magam” – árulta el Peller Mariann, aki azt is hozzátette: el tudja képzelni, hogy általában, a szülőkben és a gyerekekben is mély nyomot fog hagyni ez az új szerepkör, hogy eddig gondoskodó szülők voltak, most viszont a szigorú tanár szerepét is fel kellett vállalniuk.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT