Mennyire VIP a Konyhafőnök? – Sztarenki Dóra nyerte a versenyt

Pataki József 2019.12.21. Rivalda

Mennyire VIP a Konyhafőnök? – Sztarenki Dóra nyerte a versenyt

Újabb Konyafőnök VIP évad érkezett tegnap este a végéhez, a műsort pedig ezúttal Sztarenki Dóra nyerte meg. A fiatal színésznő a győzelmével bebizonyította, hogy nem feltétlenül veszik komolyan a szabályszegéseket…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Új szereplőként tűnt fel Sztarenki Dóra a hazai celebek égiszén, köszönhetően a Konyhafőnök VIP-nek. A fiatal színészlány, úgy jelentkezett a versenyre, hogy már az elején bevallotta pocsékul főz. Mindezek mellett pedig allergiás a tengeri herkentyűkre, és fél a szárnyasoktól. Nem is lehetett volna leglogikusabb döntés, mint részt venni egy ilyen műsorban. Mindezek ellenére, mindenki nagy meglepetésére szépen menetelt előre, napról napra bizonyította, hogy bármire képes a győzelemért. Bár nem sikerült mindig úgy az étel, ahogy kellett volna (Sőt! Gondoljunk csak arra az incidensre, amikor 20 percen keresztül próbált csinálni egy buggyantott tojást, de még az sem sikerült. Végül elkészített egy lágy főtt tojást, amit kettévágott és azt is elfogadták tőle.), mégis mindig valahogyan továbbjutott. Még akkor is, amikor a műsor utolsó középdöntős napján, desszertmásolás volt a feladat. Ezt a részt is az összes versenyző komolyan vette, ő viszont a Rácz Jenő által készített díszítést egyszerűen lelopta a tányérról, és sajátjaként tette fel édességére. A séf persze nagyon kiakadt. Kimondta a csalás szót és azt is az ő csapatában nincsenek csalók. Mégis ott maradt… ahogy ő fogalmazott: csak egy gyerekcsíny volt. Bizonyára a versenytársai is így gondolták.

Ezek után ment tovább a verseny annak rendje és módja szerint, míg tegnap végre elérkezett a legnagyobb megmérettetés, a döntő Róka Adrienne és Sztarenki Dóra között. Az utolsó főzéshez mindkét versenyző segítőket is kapott a saját, korábban kiesett csapattársak személyében. A nyertes, mindvégig keményen irányította két segítőjét,- akik nélkül talán nem sikerült volna így teljesíteni - néha már-már túlzottan is határozottan utasította őket. A megerőltető három óra után mindenki gyönyörű tányérokat prezentált, ezért nehéz volt a döntés, hogy ki kapja a 10 milliós fődíjat, de végül Dóra mellett tette le a voksát a szakértő zsűri.

A színésznő már azt is tudja, mire költse el a nyereményét: korábban elárulta, régóta dédelgetett álma, hogy nyisson egy olasz reggelizőt, ahová bármelyik napszakban bátran betérhetnek a vendégek, valamint nagyon szeretne rászoruló gyermekeken is segíteni.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT