„Mi nem tudnánk meglenni egymás nélkül!” - Balázs Klári: Gyuri nélkül semmi lennék!

AC News 2019.05.30. Rivalda

„Mi nem tudnánk meglenni egymás nélkül!” - Balázs Klári: Gyuri nélkül semmi lennék!

Fotókredit: Facebook

Jövőre lesz negyven éve, hogy Korda György és Balázs Klári hivatalosan is egy párt alkot. A hosszú évek során a két énekes sosem távolodott el egymástól, szerelmük sosem halványult, szövetségük erősebb, mint valaha. A gyönyörű művésznő kendőzetlen őszinteséggel beszélt az AcNewsnak kapcsolatukról, sikerükről, és arról is, hogy majdnem elvesztették „szőrös gyereküket”, Fánikát.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Már most tele Korda Györgyék koncertfüzete, az egész nyaruk tele lesz fellépéssel. A házaspár megtiszteltetésnek érzi, hogy mai napig ennyi helyre hívják őket, ők ugyanis tisztelik a közönséget. A sok koncert mentálisan, és fizikailag is megterhelő. Balázs Klári óvja, vigyázza férjét, mindent megtesz érte.

„A várható hőhullámok miatt csak esti fellépéseket vállaltunk” – mondta az AcNewsnak az énekesnő. „Bár szerencsére jól vagyunk, de jobb az elővigyázatosság. Természetes, hogy féltem Gyurit, odafigyelek az egészségére, a gyógyszerekre, arra is, hogy mit eszik. Nekem ez így természetes, ő egyébként is, mint a legtöbb férfi, egy nagy gyerek maradt. Ha én nem lennék, szerintem a fejét is elveszítené. De a viccet félretéve, mi nem tudnánk meglenni egymás nélkül. Minden lélegzetünkkel a másikért vagyunk, nagyon szerencsés találkozás a miénk. A mai napig órákig tudunk beszélgetni, mindenről, bármiről. A múltkor is hajnalig beszélgettünk egy operáról. De nehogy azt higgye bárki is, hogy mi nem szoktunk vitatkozni. Ó, dehogynem, csak a titkunk, hogy ha vitás kérdés van, azt meg tudjuk beszélni. A kommunikáció roppant fontos egy kapcsolatban, mint ahogy az őszinteség, és a testiség, az érintések, az ölelés. A mi házasságunkban ez mind benne van!”

Balázs Klári szerint a közönség is érzi ezt, ez is hozzátartozik a sikerükhöz.

„Mi a színpadon is ugyanúgy viselkedünk egymással, mint otthon” - folytatta a művésznő. „Ha például úgy jön ki, akkor csipkelődöm a színpadon Gyurival, vagy mint a múltkor, egy tévéfelvételen is. Jó látni, hogy a férjemet bizony még zavarba tudom hozni. Hogy mi a sikerünk titka? Az biztos, hogy mi minden koncertet ugyanolyan komolyan veszünk, nem teszünk különbséget. A közönség meghálálja ezt, érzik, hogy szívünket, lelkünket beleadjuk a produkcióba. És amit mi ezzel adunk, azt az emberek felénk áradó szeretetében visszakapjuk. Mai napig meghatódunk ettől, jó azt a sok boldog arcot látni a fellépés végén. Ez többet ér minden kitüntetésnél. S ha már a kitüntetésekről esett szó, hadd mondjam el, hogy Gyurit nagyon boldoggá tette, hogy Budapest díszpolgára lett, ezt a díjat nem osztogatják csak úgy.”

A mindig mosolygós énekesnő arról is beszélt, hogy nemrégiben nagy volt az ijedelem a családban.

„Nem titok, hogy a kutyánkat, Fánit, gyermekemként szeretem. Kilenc éves, aki nagyon tudja, hogyan kell hízelegni, levenni bennünket a lábunkról. Nagyon megijedtünk, amikor beteg lett, gyors egymásutánban három műtéten esett át, négy hétig vittem reggelente az állatorvoshoz. Majdnem meghalt, de hála az égnek sikerült megmenteni az életét!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT