Miért árusítják ki Bangó Margit bútorait?

AC News 2017.01.03. Rivalda

Miért árusítják ki Bangó Margit bútorait?

Érdekes hirdetésre lettünk figyelmesek Bangó Margit közösségi oldalán. Az Kossuth-díjas művésznő áron alul kínálja sokat látott portékáit, ami persze a rajongóknak is szemet szúrt, így biztos, hogy hamar elkelnek majd a legenda ereklyéi. De vajon mi vezethet ahhoz, hogy ilyen hirtelen megválnak a család kincseitől? A titokról, most Bangó Margit unokája, Tina rántotta le a leplet az AcNews-nak.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A legtöbb ember nem csupán megveszi a bútorait és használja, hanem az évek során emlékeket, és a saját személyiségét helyezi a tárgyaiba. Ezért is szomorú pillanat az, amikor meg kell válni az ingóságoktól. Így történt most ez a Bangó családnál is, ugyanis áron alul kínálják most Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnőjének holland tölgyfa szekrénysorát, ami újonnan súlyos forintokba kerülhet.  De vajon mi vezethetett ehhez a döntéshez? Az énekesnő unokája, Jelinek Tina árulta el, hogy sajnos kénytelenek megválni bizonyos dolgoktól egy nagyobb cél érdekében.

 

„Eladtuk a velencei házunkat, és azt teljesen ki kell üríteni. A családban és a barátaink közt persze elosztogattunk mindent, amire szükség volt, ami megmaradt, azt pedig eladjuk. Ha valakinek kell, akkor vigyék bátran, mert nekünk most már záros határidőn belül ki kell pakolni a házat költözés végett”- kezdte az AcNews-nak Bangó Margit unokája, akinek a napi sorozat mellett, most még ezzel is foglalkoznia kell.

„Elég nehézkes a költözés a forgatás mellett, így persze egy kicsit stresszesebbek vagyunk a szokottnál, de mint mindenen, ezen is túl leszünk. Nem egy fuvarból és pakolásból fog állni majd az egész, hiszen a velencei ingatlanból ki kell költözni, csakúgy, mint a kispestiből, és az összes cuccunkat át kell vinni az új, családi házunkba. Nem egyszerű, de szerencsére nagy a család és mindenki be tud állni segíteni nekünk”- nevetett Tina, majd egy kis előzetest is elárult az Édes Életből.

„Természetesen az új otthonunkban is forgatjuk tovább az Édes Életet. Annyit elárulhatok, hogy teljesen más lesz a környezet, sokkal modernebb, de több részletet nem mondok el… nem szeretném lelőni a poént”- fogalmazott sejtelmesen Emilio felesége. 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT