Molnár Anikó kiakadt – „Nem igaz, hogy elszegényedtem!”

AC News 2021.08.04. Rivalda

Molnár Anikó kiakadt – „Nem igaz, hogy elszegényedtem!”

Amióta kitett néhány eladásra kínált értékesebb holmit az interneten, mindenki Anikó zsebeiben turkál. Az AcNews megkereste az egykori Nagy Ő-t, aki tiszta vizet öntött a pohárba.

poggyasz - rivalda

A kommentelők most sem kímélték Molnár Anikót, aki nemrég márkás kiegészítői árusításába kezdett a közösségi oldalán. Ezek után csak úgy ömlöttek a hozzászólások, a komment cunamit természetesen a rosszmájú megjegyzések tették ki, amik mind arra vonatkoztak, hogy biztos rossz anyagi helyzetbe került a médiaszemélyiség, és azért kívánja pénzzé tenni öveit, táskáit. Az AcNews megkereste Molnár Anikót, aki őszintén elmondta, hogy mi áll a gardróbürítés mögött, még mielőtt az emberek, olyan dolgokat képzelnek mögé, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal.

„Onnan jött az ötlet, hogy egyszerűen megfulladok a holmijaimban. Van egy gardróbszobám és nem férek be. Ezeknek a ruháknak a 75%-át nem hordom – kezdte az AcNewsnak Anikó, aki azt mondta, hogy egyszerűen fölöslegesen halmozzuk a ruhákat, és igenis szanálni kell időről időre őket. – A barátnőm már évek óta nyüstöl, hogy szelektáljuk már ki azokat a dolgokat, amiket nem hordok. Most hétvégén nálam volt ez a barátnőm, és mondta, hogy nincs apelláta, itt már tényleg nem lehet elférni, csináljuk meg most a régóta beszélt nagy szelektálást.”

Anikó ezután arra is kitért, hogy nem is olvassa a kommenteket, mert csak felidegesíti magát rajtuk.

„Nem foglalkozom a kommentekkel, egy cikket küldött át egy ismerősöm, se a lapot, se a szerzőt nem tudom megnevezni, de arról szólt, hogy én már annyira le vagyok égve, hogy a ruháimat árulom. Pedig egyáltalán nem erről van szó, hanem egyszerűen nem használom ezeket a holmikat, például van egy Michael Kors övem, amit felraktam, mert egyetlen egy alkalommal sem viseltem, holott megvettem vagy 8 éve” – mondta Anikó, akit nagyon felháborít, hogy azért, mert a felesleges, jó minőségű márkás dolgaitól kedvező áron meg akar válni, egyből arra gondol az internet népe, hogy nincs pénze.

„Ráadásul folyamatosan ajándékozom a dolgaimat, a barátnőmnek is adtam márkás táskákat, aki segített a szelektálásban, mert itt tényleg arról van szó, hogy túl sok mindent halmoztam fel, így ami megtetszett neki, azt odaadtam” – mondta Anikó, akitől ezek után megkérdeztük, hogy megfordult-e a fejében, hogy jótékonysági célra odaadja másnak ezeket az évek óta nem hordott értékes holmikat.

„Nyilván ezek nekem is pénzbe kerültek, az értékesebb darabokat árulom, a legdrágább holmim, egy 2000 dolláros limitált szériás Cartier szemüveg, de egyszerűen nem hordom, azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy egy ennyire értékes dolgot csak úgy, nem adok oda bárkinek. Ráadásul ezt a pénzt valami hasznosabbra is tudnám költeni” – mondta Anikó, aki nem érti mi lehet a kommentelők fejében, de úgy gondolja ezt nem is neki kell megfejtenie, ezért sem olvassa a rosszindulatú megjegyzéseket.

„Ha éheznék és azért árulnám, akkor se szólhatna bele senki. De erről szó sincs. Nem akarok lesüllyedni arra szintre, hogy olvassam, vagy reagáljak irigy emberek megjegyzéseire” – tisztázta a szituációt Anikó.

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

BREAKING! Elértük DJ Dominique-t – „Agyérgörcsöm volt”

Pataki József 2021.09.24.
DJ Dominique tegnap került kórházba, de eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan mi is történt.

Megműtötték Peller Károlyt – A színpadon szenvedett komoly balesetet

AC News 2021.09.23.
A színész csak a mázlinak köszönheti, hogy nem esett ki fél évre a munkából. Peller Károlyt a színpadon érte baleset, ami után meg kellett műteni.

Weisz Fanni: Elpazaroltam 5 évet az életemből

AC News 2021.09.22.
Másokon szeretne segíteni a siket szépség, többek között szerelmi csalódásairól és élete vicces történeteiről is vallott.

Huppsz

Le akarják nyúlni Kulcsár Edina férjét

AC News 2021.09.25.
Ismeretlen követő csapná le Csutit a modell kezéről.

Megrekedt Tina és Emilio fogyása, turbó fokozatra kapcsol a páros

Pataki József 2021.09.25.
Az énekes és felesége hónapok óta tartják a diétát, amelynek meg is lett az eredménye. Bár több tucat kilót adtak eddig le, fogyásuk most megrekedt ezért most új taktikához folyamodnak.

85 éves az ország Janka nénije

AC News 2021.09.24.
Pásztor Erzsit a színpad élteti, felkészült a végre, de amíg a lába bírja, addig szórakoztatja a közönséget.
video4 - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között
min-mano

AC News

Kávéházak Éjszakája Budapest mellett Veszprémben is

AC News 2021.09.25.
Idén Budapest mellett Veszprém is házigazdája a Kávéházak Éjszakája rendezvénysorozatnak. Veszprémben szeptember 25-26. között tizenhárom helyszínen ötven program várja idén az &ea...

A csecsemők is védelmet kapnak a koronavírus ellen az anyukájuktól

AC News 2021.09.24.
A koronavírus elleni védőoltásban részesült várandós kismamák átadják a védelmet újszülöttjeiknek - állapította meg egy szerdán közzétett új tanulmány.

Megkezdődött a Velencei-tó vízpótlásának előkészülete

AC News 2021.09.24.
Még várni kell arra, hogy a víz a tározóból a Velencei-tóba jusson, de a folyamat már zajlik.

Sziréna

Autós felvonulást tartanak a rendőrök vasárnap Budapesten

AC News 2021.09.24.
Nagyszabású autós felvonulást tart vasárnap a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) fennállásának 140. évfordulója alkalmából.     

Lőszereket találtak egy autóban a beregsurányi határállomáson

AC News 2021.09.24.
Kétszázötven darab, 9 milliméteres lőszert találtak egy autóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a beregsurányi magyar-ukrán határállomáson - közölte a hatósá...

Félmilliót zsákmányolt, de nem tudta elkölteni     

AC News 2021.09.24.
A Makói Rendőrkapitányságon lopás miatt indult eljárás egy 62 éves férfi ellen, aki eltulajdonított egy táskát a benne lévő értékekkel együtt Csanádpalotán.
video5 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között
video3 - Kategoriak között

Itthon

Palkovics: Hazánk lehet az alternatíva a német hadiipari cégeknek

Pataki József 2021.09.24.
Mozgolódnak a német és az osztrák hadiipari vállalatok, mert nem érzik biztonságban a működésüket, ebből a szempontból is meghatározó lehet a vasárnapi németországi választás v...

Varga Mihály: Döntött a kormány a családi adóvisszatérítés részleteiről

Pataki József 2021.09.24.
Döntött a kormány a családi adóvisszatérítés részleteiről - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter péntek reggel a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Szijjártó: A vakcinák jelentik az egyedüli megoldást a világjárvánnyal szemben

Pataki József 2021.09.24.
A vakcinák jelentik az egyedüli megoldást és tudják megvédeni az emberiséget a világjárvánnyal szemben - jelentette ki felszólalásában Szijjártó Péter külgazdasági és k&uu...

Világ

Megerősítette a párizsi esküdtszék Carlos, "a Sakál" életfogytiglani börtönbüntetését

Pataki József 2021.09.24.
Megerősítette csütörtökön a párizsi különleges, terrorcselekményekkel foglalkozó törvényszék Carlos, a Sakál néven ismertté vált, elítélt terrorista, a venezuelai Ilich Ramí...

Tendert írt ki az orosz holdutazás előkészítésére a Roszkoszmosz

Pataki József 2021.09.24.
Tendert írt ki a Roszkoszmosz állami űrkutatási vállalat csütörtökön az emberek a Holdra szállását is magában foglaló holdprogram előkészítésére.

Az Oxford/AstraZeneca-oltás fejlesztői szerint idővel a náthavírushoz hasonlóvá szelídül az új típusú koronavírus

Pataki József 2021.09.24.
Az Oxford/AstraZeneca-oltás vezető fejlesztői szerint a mostani koronavírus-járványt okozó Sars-CoV-2 típusú vírus hatása hamarosan a náthát is okozó szezonális koronavírusfajtákéhoz les...
video5 - Kategoriak között
min-mano
video4 - Kategoriak között

Profil

Around Pancake: Gimis lány fejéből pattant ki az egyedülálló vállalkozás

AC News 2021.08.02.
Az Around Pancake nemrég nyitotta meg kapuit a Nagymező utcában, ahol 10 nemzet 14 palacsintáját kínálják. Az biztos, hogy itt mindenki megtalálja a foga alá valót, az egyszerű palacsintaimádótól a gasztro ...

Mosolyka lélekmelengető filmjében mindenki megtalálja magát - „Néha igenis lehet nehéz az élet”

AC News 2021.06.19.
Közel tízezren látták már a Majd helyett MOST című filmet, mely Hozleiter Fanny, ismertebb nevén Mosolyka, a még kerekesszékes magyar író és blogger életét dolgozza fel. És bár a film f&oac...

Börcsök Viktória: Mindig azt az énemet veszem elő, amelyikre éppen szükség van!

AC News 2021.06.12.
Viki olyan sok mindennel foglalkozik egyszerre, hogy felsorolni sem könnyű. Műkorcsolyázó, a Nemzeti Jégszínház szólistája, Youtuber, műsorvezető, influencer, számos videoklip szereplője. Legutóbb például kisfi&aa...

Amiről beszélnek

Díjat kapott Schobert Norbi

AC News 2021.09.24.
A sztrókon átesett sztár személyesen vette át a díjat.

Gyászol Kárász Róbert

AC News 2021.09.24.
Leghűségesebb társát vesztette el a műsorvezető.

Azta! 50 évesen anya lesz Tereskova

AC News 2021.09.24.
A botrányhősnőről sokáig azt hitték, csak viccből terhes.
min-mano
video4 - Kategoriak között
video2a - Kategóriák között