Nádai Anikó lehet az új Mónika

Eleméry Máté 2017.05.04. Rivalda

Nádai Anikó lehet az új Mónika

Hamarosan indul az RTL új műsora: a Mónika Show hangulatát idéző beszélgetős műsor castingjai a napokban folynak. A még be nem jelentett talk-show vezetője információink szerint Nádai Anikó lesz, aki tavaly december óta nincs képernyőn.

php bejegyzeseknel(200x300)

A 27 éves egykori VV-sztár Nádai Anikóról mostanában azt olvashattuk, ismét rátalált a szerelem. A műsorvezető idén, év elején, öt év együttélés után szakított szerelmével, a szintén az RTL-nél dolgozó Kovács Dániel Richárddal. Akkor úgy tűnt, romokban az élete, hiszen sem munkája, sem lakása, sem stabil párkapcsolata nem volt. Információink szerint azonban nem csak a magánéleti gondok oldódtak meg Anikó életében, hanem a szakmaiak is: hamarosan egy újonnan induló beszélgetős műsort bízhat rá anyacsatornája, az RTL Klub.

Noha a tavasszal az RTL Magyarország által nyilvánosságra hozott műsorokban nem vetődött fel Nádai neve, az AcNews úgy tudja, hamarosan egy beszélgetős műsor vezetésével térhet vissza az RTL képernyőjére.

– Anikó RTL-es karrierjét a ValóVilág-os szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is – nyilatkozta a Blikk-nek sokat sejtetően Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója még márciusban.

Nádai Anikó 2010. november 29-én tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, a ValóVilág 4. szériájában. A műsort végül nem ő nyerte, de emlékeztes szereplése után karrierje szépen ívelt felfelé az RTL kötelékében, miközben a széria többi szereplője javarészt visszatért eredeti munkájához.

További cikkek

Spaverin bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
php bejegyzeseknel(200x300)