Nagy az öröm! Olvadnak a kilók Gáspár Beáról – Evelinnel közös munkába kezdenek

Soltész Mónika 2020.09.02. Rivalda

Nagy az öröm! Olvadnak a kilók Gáspár Beáról – Evelinnel közös munkába kezdenek

Fotó: Facebook

Gáspár Bea júliusi gyomorszűkítő műtétje óta tizenkét kilótól szabadult meg. Az AcNewsnak elárulta, egyre többen veszik észre rajta a változást. Eredménye miatt nagyon boldog, de legalább ennyire örült annak, amikor Evelin lánya megnyerte a MasterChef VIP 2 második évadját. És úgy tűnik, sokan le is csaptak a két gasztro-reality nyertesére, ugyanis már közösen hívják őket a rendezvényszervezők főzni.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Három éve annak, hogy Gáspár Beánál pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak, ami miatt rövid idő alatt 30 kilót hízott, és a cukorbeteg lett. Hiába próbálkozott sporttal, diétával, teljes életmódváltással, semmit nem ért el, a helyzet csak rosszabb lett. Elkerülhetetlenné vált a gyomorszűkítő műtét, az operáció jól sikerült, hiszen kitűnő eredményeket ért el.

„Tizenkét kiló mínusznál tartok, de most már mindenki mondja, hogy az arcomon látszódik leginkább. A műtét előtt teljesen fel volt puffadva az egész testem, de főleg a fejem. Nagyon vizes voltam, nem jól működött a szervezetem, de most már alakul, viszont a fogyásom nagy része egyelőre még csak folyadékvesztés. Az biztos, nem volt haszontalan a műtét, mert sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Már voltam ellenőrző kontrollon is, és szerencsére minden a legnagyobb rendben van” – kezdte lapunknak Gáspárné, majd elárulta, boldog édesanya, hiszen lánya is követte őt, amikor megnyerte a TV2 Master Chef idei évadát, sőt úgy tűnik, közösen fognak a jövőben dolgozni.

„Biztosan egész más lenne a helyzet, ha nem árnyékolná be a COVID-19 a mindennapjainkat. Most hétvégére is van egy felkérésünk, főzni megyünk Evelinnel. Sőt az októberi Ásia GasztroFesztiválról is már úgy kerestek meg bennünket, hogy a lányommal közösen menjek. Mivel szerepelt az Ázsia Expresszben, az volt az egyetlen kérésük hozzánk, hogy valamilyen ide kapcsolódó szuper menüt állítsunk össze” – mesélte Bea, aki kimondhatatlanul büszke idősebbik gyermekére.

„Nagyon örültem, hogy megnyerte a versenyt, pedig nem fektetett be akkora energiát, mint például én anno A Konyhafőnökbe. Velem ellentétben ő nem ragaszkodott a győzelemhez, viszont benne volt egy dac, hogy igenis megmutatja, hogy milyen jól tud ott is helytállni. Ez vitte őt előre, egészen a fődíjig. Úgy érezte, nem akadt olyan ellenfele, aki különösebb nehézséget okozott volna számára, és talán pont az vált az előnyére, hogy másokkal szemben ő nem görcsösen vitte végig a versenyt. Persze sokat tanult ő mellettem is, hiszen gyerekként és az utóbbi években rengeteget látott a konyhában főzni. Most is csak egyetlen napot áldoztunk arra, hogy megmutassak neki néhány technikát, megkérdezte azokat a dolgokat, amik érdekelték, és úgy érezte, hogy hasznára válhat a verseny során. Volt, amit pluszban megmutogattam, amit a saját tapasztalataim alapján gondoltam fontosnak. Evelinnek nagyon jó agya van, nem is jegyzetelt, amit elmondtam egyszer, az meg is maradt benne.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT