Nagy Feró őszinte vallomása: Ebben a korban már minden nap ajándék!

AC News 2019.05.13. Rivalda

Nagy Feró őszinte vallomása: Ebben a korban már minden nap ajándék!

Igyekszik formában tartani magát a Beatrice frontembere, akinek tele van a nyári koncertnaptára. A 73 éves Nagy Feró ma már kihagyja a nagy bulikat, és felesége egészséges ételeket rak elé az asztalra. Az énekes az AcNewsnak arról is beszélt: unokáival bepótolja, amit a fiainál elmulasztott.

 

 

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Boldog nagyszülőként éli napjait a magyar rock fenegyereke. Nagy Feró imádja az unokáit, mindent megtesz értük. A nagyobbik Patrikkal nagyon sok a közös program, a kisfiú mindenre rá tudja beszélni a Papát. Az énekes nem titkolja, hogy van mit bepótolnia, fiaival nem tudott ennyi időt tölteni.

„Amikor Hunor és Botond kicsik voltak, egyik fellépésről a másikra jártunk, a feleségem volt főleg velük” – árulta el az AcNewsnak Nagy Feró. „Az unokáimmal ezt bepótolom, most is a nagyobbik két napig nálunk volt. Viszem mindenhová, medvefarmra, lovagolni, bárhová, ahová szeretné. Nem is titkolom, hogy elkényeztetem, de hát egy nagyszülőnek ez a dolga. Ezt nagyon élvezi a fiúunokám, ragaszkodik is nagyon hozzám. Szokta is mondani a fiam, hogy ne legyek olyan megengedő vele. De hát mit csináljak, ha elolvadok tőle. Amikor meglát, odarohan hozzám, átöleli a lábam, és az édes hangján azt mondja „Papa, hiányoztál”, már könnybe is lábad a szemem.”

A közel hároméves Patrik már Beatrice koncerten is volt, nagyon tetszett neki, ahogy a nagyapja ugrált a színpadon. Igaz az énekes mostanában visszavett a színpadi „táncból”, mert megműtötték a térdét. Pedig ahogy Nagy Feró mondja: nagyüzem lesz nyáron, nem sok pihenő lesz.

„A térdem még nem az igazi, változó a teherbírása" – folytatta nevetve Feró. „Pedig most már igazán rendbe jöhetne, mert idén is mintegy hetven koncertünk lesz a fesztiválszezonban. Hogy hogyan lehet ezt bírni túl a hetvenen? Igyekszem jó kondiban lenni, például rohangálok az unokám után. A viccet félretéve odafigyelek magamra, na meg persze az én imádott feleségem is figyel rám. Bevallom, azért most már nem annyira zökkenőmentes a koncertszezon. De tényleg, ebben a korban már minden nap ajándék!”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)