Nagy Ő: Catherinnek Benkő Dániel is jó lett volna

AC News 2022.11.15. Rivalda

Nagy Ő: Catherinnek Benkő Dániel is jó lett volna

Fotó:TV2

Mindegy, csak híres legyen!- lehet a mottója a francia nyelven beszélő Catherinnek, aki tegnap este Árpa Attila kegyeiért indult harcba, most épp ezen a néven. A magát színésznőként aposztrofáló nő pár évvel ezelőtt még Farkas Katiként versenyzett a néhai Benkő Dániel szerelméért.
 

poggyasz - rivalda

Tegnap este, hétfőn indult Árpa Attilával A Nagy Ő új évada. Az egyik jelentkező, a francia nyelven beszélő 49 éves Catherine ismerős volt Attilának, barátként is üdvözölte.

„Hát, te mit csinálsz itt?” – kérdezte döbbenten, majd úgy döntött, hogy már az első körben hazaküldi.

Kati nem csak Attilának volt ismerős, a párkereső műsorokat kedvelő tévénézőknek is. 2009-ben tűnt fel először a képernyőn a Benkő feleséget keres című műsorban. Ekkor 35 éves volt, és Farkas Kati üzletkötő, színésznőként mutatták be. Benkő is hamar elbúcsúzott tőle, nem akarta sokáig nézni a színjátékát.

„Számomra nem baj, hogy kiestem. Arra vágytam, hogy kimenekülhessek onnan. Elég volt Benkőt látni! Azért voltam ott, hogy mutassak neki valamit, ne legyen elszállva. Tetszett nekem, hogy fel tudom rázni; mit képzel magáról?” – nyilatkozta Kata a Cool Tv-nek, és elárulta, hogy milyen férfire vágyik valójában. Szereti, ha egy férfi nem garasoskodó, és megvesz neki dolgokat (akár egy lakást is). Fontos, hogy védelmezze, és képes legyen kimutatni a szeretetét. Külsőre nincs ideálja. Egy férfi igazi úriember legyen, aki határozott, és vannak tervei. Kiábrándítja viszont, ha egy férfi ápolatlan. 

Árpa Attila lett az új kiszemeltje, aki megfelelhet a kritériumainak. 
„Szerintem azzal tudom elcsábítani Attilát, hogy a nagy, hosszú lábaimmal elkapom a testét, megszorítom, és akkor muszáj lesz velem maradnia" – olvasható Catherine bemutatkozásában a műsor közösségi oldalán, ám Attila egészen másképp gondolta.

„Nem tudtam, kik érkeznek, több lánnyal korábban már találkoztam. Egyikük személyi asszisztensemnek jelentkezett, a másik lánnyal pedig egy konferencián futottam össze, ahol a férfi arcápolásról volt szó. Catherine múltjáról nem tudtam, és jobb is így, mert így voltam csak képes pártatlanul állni a dolgokhoz, pláne azt, hogy korábban már feltűnt egy társkeresőben, ahol egy nála sokkal idősebb férfit akart meghódítani” – kezdte az AcNewsnak Attila.

„Egy filmbemutatóról ismerem, egy szakmai beszélgetésünk volt Az Űrpiknik – című film bemutatóján, amit a Netflixen lehet majd látni december 1-étől, és én is szerepelek benne, Űrlény vadászt játszom.  Már akkor és most sem éreztem a kémiát köztünk, ezért is küldtem elsőként haza” – tette hozzá lapunknak A Nagy Ő.

Természetesen felkerestük Farkas „Catherine” Katit is, hogy megkérdezzük tőle, miként élte meg, hogy már az első körben távoznia kellett.
„Nem voltam sokat bent, de ennek örülök is, mert nekem sem jött be az Attila” –  mondta lapunknak Kati, aki arra a kérdésre, hogy akkor miért jelentkezett, azt a választ adta, hogy: Csak kíváncsi volt rá…

Ezek után szembesítettük azzal, hogy 2021 szeptemberében is láttuk a Sztárban Sztár leszek!- című műsorban egyszerre nőnek és férfinak öltözve. A produkció közben cicit is villantott, a zsűri legnagyobb megdöbbenésére! 

„ Többet nem fogok próbálkozni” – zárta mondandóját Farkas Kati, aki a végén megkért minket, hogy említsük meg, hogy ő nem akárki, hiszen dolgozott már Luc Bessonnal és Brian de Palmával is.

 

További cikkek

Reklám

Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után
Merk IT - Cikkajánló után

Rivalda

Titok a múltból: előkerült egy fotó Katona Klári első esküvőjéről

AC News 2022.12.02.
Régi, ritkaságszámba menő kép került elő a 22 éves Katona Klári énekesnő első esküvőjéről Galácz Lajossal, a Neoton együttes alapító tagjával.

Összetört a Zámbó család – Gyűlést tartanak Anna néni halála után

AC News 2022.12.01.
Tegnap este jött a hír: elhunyt a Zámbó család legidősebb tagja, a 96 éves Anna néni. Lapunknak sikerült elérni a fiát, Árpyt, aki megtörten nyilatkozott a családi tragédiáról.

Elérzékenyül Haumann Máté, amikor naponta látja magát néhai édesapjával

Pataki József 2022.11.30.
Haumann Péter utolsó filmes munkáját nemrégiben kezdték el vetíteni a tévében. A reklámfilmben fiával, Mátéval szerepel, aki így minden nap láthatja magát édesapjával.

Huppsz

Luxusautót kapott Kulcsár Edina

AC News 2022.12.01.
Az egykori szépségkirálynő nagyon meglepődött, amikor megkapta a piros szalaggal átkötött fehér luxusjárgányt.

Az utolsó üzenet Kárász Róberttől - Mi történhetett?

AC News 2022.12.01.
Egy szomorú fotóval tudatta az ATV egykori műsorvezetője, hogy egy időre elhagyja a közösségi médiát.

Caramel feleségének nagyon sietős volt ünneplőbe öltöztetnie a szívét

AC News 2022.11.30.
Még be sem köszöntött a december, de Caramel felesége már karácsonyi pompába vágta az egész lakást.  
video5 - Kategoriak között
video1a - Kategoriak között
video3a - Kategóriák között

AC News

Aranyérmes lett a veszprémi cukrászda a gasztronómiai világbajnokságon

AC News 2022.12.02.
A Koko veszprémi cukrászda a brémai muzsikusok című Grimm-mese jellegzetes motívumát ábrázoló alkotása aranyérmes lett a luxemburgi gasztronómiai világbajnokság döntőjében.

Újra Mikulásfutás - vasárnap ellepik a fővárost a rohanó Mikulások

AC News 2022.12.02.
Két év kényszerszünet után vasárnap ismét megrendezik a Mikulásfutást Budapesten.

Az UNESCO szellemi kulturális örökség része lett a lipicai lótenyésztés

AC News 2022.12.02.
A lipicai lótenyésztés hagyománya szellemi kulturális örökség részeként felkerült az UNESCO listájára – jelentette be az Agrárminisztérium.

Sziréna

Négymilliárdos áfacsalás

AC News 2022.12.02.
A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt egy az Egyesült Államokban elfogott férfi és 43 társa ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy fiktív számlákkal 4,7 milliárd forint forgalmi ...

Részegen autózott a rendőr a pisztolyáért, majd lelőtte magát

AC News 2022.12.02.
Dávid egy liter almapálinkát ivott a legjobb barátjánál a végzetes estén, utána elhajtott a polgári rendőrségre, magához vette a fegyverét, és volt barátnője házánál fejbe ...

Szerelem: A törzsőrmester első látásra beleszeretett az utcán egyedül szaladgáló, fekete fiúba

AC News 2022.12.01.
A törzsőrmester és új szerelme újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. 
video1a - Kategoriak között
video2a - Kategóriák között
video3a - Kategóriák között

Itthon

Miniszterelnökség: a földhivatalokban is szünetel az ügyintézés az igazgatási szünet alatt

Pataki József 2022.12.02.
Speciális szabályokat vezetett be a kormány a földhivatalok esetében az igazgatási szünet idejére - közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.

Nagy István: a háborúra adott minden európai válasz elhibázott

Pataki József 2022.12.02.
Minden európai válasz, amely az orosz-ukrán háborúra érkezik, elhibázott - jelentette ki az agrárminiszter csütörtökön Nyíradonyban.

Bakondi György: egyre súlyosabb a migrációs válság

Pataki József 2022.12.02.
Folytatódik és egyre súlyosabbá válik a 2015 óta tartó migrációs válság - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna csütörtök esti m...

Világ

A bíróság leállította a Donald Trumptól legfoglalt iratok szakértői vizsgálatát

Pataki József 2022.12.02.
Egy szövetségi fellebbezési bíróság csütörtökön leállította a külső szakértő munkáját Donald Trump floridai házában lefoglalt iratok felülvizsgálatára, ami megnyitja...

Nuland: Putyin kudarcot vallott az EBESZ megosztására tett kísérletében

Pataki József 2022.12.02.
Vlagyimir Putyin orosz elnök kudarcot vallott az Ukrajna legyőzésére, valamint az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megosztására vagy tönkretételére tett kísérletében...

Kuleba: fenyegető leveleket is küldtek a levélbombán kívül ukrán külképviseleteknek

Pataki József 2022.12.02.
Két ukrán külképviselet is kapott "nagyon konkrét fenyegetésekkel" levelet ugyanazon a napon, amelyen a bombát tartalmazó csomagot elküldték Ukrajna spanyolországi nagykövetségére - jelentette ki Dm...
video3 - Kategoriak között
Video4a - Kategóriák között
video4 - Kategoriak között

Profil

Dr. Merkely Béla: Nem értik az emberek, miért kell egészségesen élni

Pataki József 2022.11.19.
A héten nyitották meg az ETELE Plázában a Body Worlds kiállítást, ahol feldarabolt emberi testeket, állatokat és a test más anatómiai struktúráit mutatják be plasztináció segíts&eac...

Pancsó Gergely: Gondoskodom róla, hogy póló ne maradjon szárazon

Pataki József 2022.11.05.
Az edző, már gyermekkora óta sportol minden egyes nap, így nem volt kérdés annak idején, hogy milyen irányba fog elmozdulni az élete. Azóta rengeteg versenyen mérettette meg magát, és sikert sikerre halmozott. &Eacu...

500 mangalicát tart Fekete Zsóka, akit a leginspirálóbb gasztronómiai teljesítményéért díjaztak

AC News 2022.10.27.
A 2022-es Femcafé Inspiráló nők gáláján a leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény díjat Fekete Zsóka Mangalicatenyésztő, a Mangalica Farm tulajdonosa kapta. A Hajdúbösz&ou...

Amiről beszélnek

Elhunyt a maffiózók sztárja – Egy kocsiból dobták ki a holttestét

Pataki József 2022.12.02.
Frank Vallelonga Jr., a Zöld könyv – útmutató az élethez című filmből és a Maffiózók című sorozatból ismert színész  rejtélyes körülmények között hunyt el. 60 &eacut...

Elherdálták George Michael milliárdos vagyonát

Pataki József 2022.12.02.
A legendás popikon 97 millió fontos, azaz 47 milliárd Ft-os hagyatékának nyoma veszett.

Dráma:Lánya miatt az intenzív osztályon kezelik a TV2 sztárjának édesanyját

AC News 2022.12.02.
A Jóban Rosszban egykori nővérkéjének édesanyja agyvérzéssel került kórházba. Szorcsik Viki szerint édesanyja az őt ért támadások viselték meg.
video3 - Kategoriak között
video5 - Kategoriak között
video4 - Kategoriak között
Remiz uzlethaz - felugro