Nagy terveket szőnek az Ázsia Expressz győztesei – „Esküvő után jöhet a baba!”

Pataki József 2019.10.09. Rivalda

Nagy terveket szőnek az Ázsia Expressz győztesei – „Esküvő után jöhet a baba!”

Gyökeresen megváltozott az Ázsia Expressz 2. győztes párosának az élete, mióta véget ért a műsor. Horváth Gréta és kedvese, Meggyes Dávid, a 10 milliós nyereménynek és az ottani élményeknek köszönhetően egy szebb jövő elé nézhet.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Visszatértek a dolgos hétköznapokba az Ázsia Expressz sztárjai. Horváth Gréta és párja, Dávid azóta munkahelyet váltottak és a nyereményük jórészét már elköltötték a lakásuk törlesztőjére. Bár nem kevés pénzzel gazdagodtak, még többet nyertek lelkiekben.

„A műsor során megváltozott bennem a saját magamról alkotott képem. Sokkal jobban hiszek magamban és bátrabb lettem. Éppen ezért tudtam elkezdeni a saját vállalkozásomat. Csináltam egy sminkstúdiót, ahol négy órás oktatásokat tartok, és úgy látom, van is rá igény. Persze az sem mellékes, hogy ismerik az arcomat a TV2-nek köszönhetően. Dáviddal is csak még szorosabb lett a kapcsolatunk, hiszen ahogy a nézők is láthatták, az egyik adásban meg is kérte a kezemet – kezdte az AcNewsnak Gréta és elárulta: februárra tervezik az esküvőt. – Csak a család és a legközelebbi barátok lesznek a ceremónián és a lagzin. Volt már egyszer esküvőm, így most nem fogunk nagy csinnadrattát tartani. Kábé 15-en leszünk összesen.”

Az esküvő után persze nem maradhat ki a nászút sem. Amikor erre rákérdeztünk, Gréta elárulta, hogy ő ugyan visszamenne a Távol-Keletre, de Dávid már nem annyira.

„Visszamennék egy hétre Ázsiába a nászutunkon, de Dávidnak most egy időre elég volt abból a közegből. A lakásunkban amúgy is van egy pár Ázsia Expresszes ereklye, ami emlékeztet a kalandunkra, na meg a műsor logóját is magunkra tetováltattuk. Valószínűleg belföldön fogunk wellnessezni, ami nem is baj. Igazából csak egy jó pohár borra, egy kényelmes ágyra és meleg vízre vágyom – nevetett a híresség, majd kitért a közös gyermek gondolatára is. – Van már egy fiam, így örülnék, ha a közös gyermekünk egy kislány lenne. Persze teljesen mindegy, az a lényeg, hogy egészséges legyen. Most viszont egyelőre még a munkára koncentrálunk, de esküvő után jöhet a baba.”

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)