Nagymamaként is vállalja az életveszélyt Papadimitriu Athina – Döbbenetes dolgot tett!

AC News 2019.05.14. Rivalda

Nagymamaként is vállalja az életveszélyt Papadimitriu Athina – Döbbenetes dolgot tett!

Sosem titkolta a korát a Jászai Mari-díjas színésznő, aki 64 évesen is ugyanolyan vagány, mint főiskolás korában. Így nem meglepő, hogy elképesztő kaszkadőri feladatot vállalt be, ló húzta végig tegnap a Nemzeti Lovas Színház talaján. A büszke nagymama nem, hogy nem félt az életveszélyes mutatvány közben, hanem élvezte is azt – vallotta be az AcNewsnak.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Mindenkinek tátva maradt a szája, amikor a Demjén Ferenc dalaiból álló musical sajtótájékoztatóján Papadimitriu Athinát egy vágtató ló húzta végig a földön. A népszerű színésznőről köztudott, hogy régóta lovagol, mégsem volt veszélytelen a mutatvány. Egy, a homokból kiálló fadarab felszánthatja a hasát, vagy véletlenül a korlátnak vágódhat. A 64 évesen is vagány művésznőben nincs veszélyérzet.

„A színművészeti főiskolán kezdtem el lovagolni, mesterünk, Pintér Tamás, Oroszlán volt, a híres lovas kaszkadőr” – mesélte az AcNewsnak Papadimitriu Athina. „Ő mindig azt mondta, hogy puhány osztrigák vagyunk. Eszembe is jutott, amikor pár hónappal ezelőtt a Hófehérke musical próbájára nem érkezett meg a kaszkadőr. Abban a musicalben van ez a lóhúzós jelenet, engem, a Mostohát húzna, amit addig a kaszkadőr csinált. Amikor hiába vártuk, Pintér Tibor megkérdezte tőlem, hogy miért nem próbálom meg én. Nevetve mondtam neki, hogy na persze! De aztán eszembe jutott a volt mesterem, és bevállaltam. Először csak lépésben, aztán egyre gyorsabban, ügetésben, majd vágtában is. Nagyon élveztem, élvezem! Nem éreztem a veszélyt, csak büszkeséget! Tisztában vagyok a korommal, a műtött lábszárammal is. De én nem érzem magam annyinak, amennyi vagyok. És a velem hozott vagányságot szeretném megőrizni.”

A színésznőnek az első unokája, Károly nyáron lesz kétéves. A boldog nagymama sokat foglalkozik vele, már lóháton is ült.

„Szeretném, ha majd ő is azt mondaná, büszke rám. Mások az én koromban már orvostól-orvosra járnak. Szerencsére én jól vagyok, a lovaglás a mindennapjaim része. Mindhárom lányom lovagol, és az unokám is ült már Anna lányom lován. Azt hiszem az ő is nagyon vagány lesz!”

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)