Nehezebben bírja második várandósságát Voksán Virág - „Én nem a kirakatban élem meg a terhességemet!”

Soltész Mónika 2020.02.06. Rivalda

Nehezebben bírja második várandósságát Voksán Virág - „Én nem a kirakatban élem meg a terhességemet!”

Voksán Virág második gyermekét várja. Már a 31. hétben jár, és csakúgy, mint első terhességénél, most is aktívan éli mindennapjait. A csinos DJ az AcNewsnak elárulta, mennyiben más ez a várandóssága, illetve azt is megtudtuk, ugyan szívesen osztja meg ezt az örömét is követőivel, azonban nem szeretné, ha az oldala csak erről szólna. Párjával felkészült a baba érkezésére, igaz, a családbővítést még egy kicsit későbbre tervezték.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„A második babánál tovább tartottak a rosszullétek, és sokkal többet rugdos, pedig Beni sem volt lusta. Egyfolytában aktív, éjszaka is sokat mozgolódik, sokszor fölkelek rá” – kezdte lapunknak Virág, aki egyelőre nem szeretné elárulni, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt, a névválasztásról is annyit megtudtunk, a döntés már-már megszületett.

„Nekem és a páromnak is van favoritja, az első gyermekünknél az ő akarta teljesült, így szeretném, ha most az enyém lenne, szerintem így fair” – tette hozzá mosolyogva a csinos kismama, aki a napokban mutatta meg először nagyra nőtt pocakját.

„Én nem tartozom azon személyek közé, akik naponta osztanak meg a várandósságukról fotókat. Nekem nem csak erről szólnak a posztjaim, én nem a kirakatban élem meg a terhességemet. Nem szégyellem, megmutatom, de nekem megmaradtak sokoldalúnak a bejegyzéseim” – mondta a DJ, aki első terhessége alatt is rendkívül aktív volt.

„Azt mondja mindenki, csak a hasamon látszódik ezúttal is, hogy gyermeket várok. Én azért érzem magamon a változást, mert amíg aktívan tornáztam, sokkal jobb volt a kondim, de a harmadik trimeszterben már nem megyek, ez Beninél is így volt. Látom, hogy feszesebb volt a testem, amikor edzésben voltam, viszont nem híztam. Nem vagyok vastagabb, a pocakom is elég feszes, ez látszódik a fotón is, pedig mindent megeszem, amit megkívánok. Semmit nem vonok meg magamtól, de próbálok az egészségesebb dolgok felé nyúlni” – fűzte hozzá a lemezlovas, aki arról is mesélt lapunknak, hogyan állnak a baba érkezéséhez az előkészületekkel.

„Be kellett szereznünk még egy ágyat, sikerült olyat találnunk, amilyet szerettünk volna. Sok dolgot fog örökölni a testvérétől, a játékokat, a plüss figurákat nem vásároljuk újra meg” - mondta Virág, és elárulta azt is, hogy párjával szerettek volna második babát, de a vártnál hamarabb érkezett.

„Amikor megszületett Beni, sokan mondogatták, higgyük el, jó lenne neki egy kistestvér, utólag biztosan örülni fogunk neki, még ha az elején nehéz is lesz. Akkor eldöntöttük, hogy lesz még egy babánk, és nem is nagy korkülönbséggel, azonban azt nem gondoltuk, hogy ilyen hamar összejön. Először meglepődtünk, de most már örülünk neki, mert lehet, hogy két-három év múlva ezt nem csinálnám újra az elejétől a végéig. Szerintem így sokkal inkább testvérek lesznek, mint nagyobb korkülönbséggel. Sok helyről lehet hallani, hogy akkor már nincs akkora kötődés” – mesélte a kismama, akit egyelőre még nem nagyon foglalkoztat a nagy nap…

„Olyan típusú ember vagyok, aki ha valamitől tart, fél vagy aggályai vannak, akkor megpróbálok egyáltalán nem gondolni rá. Beninél is így volt, egy héttel a szülés előtt esett le igazán, mennyire közel állok már hozzá.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT