„Nehezen akar visszajönni az erőm!” - Boros Lajos: Ha a feleségem nincs, már nem élnék!

AC News 2019.04.04. Rivalda

„Nehezen akar visszajönni az erőm!” - Boros Lajos: Ha a feleségem nincs, már nem élnék!

A rádiós tavaly júliusban komoly szívműtéten esett át, heteken keresztül mesterséges kómában tartották. Boros Lajos még csak most meri kijelenteni, hogy végre látja a fényt az alagút végén. Az AcNewsnak őszintén beszélt arról, hogy van egészségileg, és, hogy mi tartotta benne a lelket a műtét utáni idegőrlő hónapokban.

 

hbs(400x300)

Amikor tavaly év elején kiderült, hogy szívbillentyű problémája van, Lali király még nem tudta mi vár rá. Az elsődleges vizsgálatok után az orvosok sem tudták még, hogy elég lesz-e a kisebb beavatkozás, vagy többórás műtétre lesz szükség. Végül életmentő operációt hajtottak végre Boros Lajoson, ami után mesterséges kómában tartották. Amikor végre hazaengedték a kórházból, már tisztában volt vele, hogy a teljes gyógyulás nem lesz könnyű.

„Nem titkolom, voltak pillanatok, amikor egy forintot sem adtam volna azért, hogy újra rendben leszek” – nyilatkozta az AcNewsnak Boros Lajos. „Nehéz volt feldolgozni már azt is, hogy kómában voltam. Hogy nem sokon múlott az életem… Ezért is volt szükségem pszichológus segítségére, rengeteget beszélgettünk. De mégsem ő volt az, akin a legtöbb múlt, hanem a feleségemen. Roppant szerencsés vagyok, hogy Vali – immár negyvennyolc éve - van nekem. Mindenben támogatott mindig is, mint most is. És sosem volt rá ilyen nagy szükségem, mint az elmúlt hónapokban! Bátran ki merem jelenteni: ha Vali nincs, én már nem élek!”

A rádiós meg is becsüli felesége bizalmát. Miatta is igyekszik pozitívan gondolkozni, és teljesen felépülni. Mert bár a műtét jól sikerült, még mindig nincs tökéletes állapotban. Ami a legjobban zavarja, az a fáradékonyság, és a vízhajtó gyógyszerek mellékhatásai.

„Szenvedek attól, hogy nehezen akar visszajönni az erőm” – folytatta Lali király. „Végre már sétálhatok, de még meg kell állnom gyakran pihenni. A szaglásom sem akar ugyanúgy működni, mint a műtét előtt. Ami még nem megy, a hízás. Ami azért vicces, mert tudom, hogy fel kell szednem jó pár kilót, de közben a vízhajtó meg hajt ki belőlem mindent. De most már legalább úgy érzem, hogy kimozdultam a stagnáló állapotból. Ráadásul már voltam egy rádióban próbaműsort csinálni, fantasztikus volt. Régi, még Danubiusos kollégákkal dolgoztam együtt, olyan volt, mint egy osztálytalálkozó. Visszatért a régi énem, dőltek belőlem a poénok!”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)