Nem bírja a kényszerpihenőt Oszvald Marika - „Az ágyhoz vagyok bilincselve!"

Pataki József 2019.07.12. Rivalda

Nem bírja a kényszerpihenőt Oszvald Marika - „Az ágyhoz vagyok bilincselve!"

Szombaton lesz két hete, hogy Oszvald Marika autóbalesetet szenvedett az M0-áson. Az Operett sztárja azóta is komoly fájdalmakkal küzd, meg sem szabadna mozdulnia orvosai utasítására. Ezt nagyon nehezen tudja betartani, mert saját bevallása szerint hiperaktív.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Az ágyhoz vagyok bilincselve, persze képletesen” – mondta az AcNewsnak a színésznő. – Szerencse, hogy az évadnak vége, így miattam nem kell lemondani előadásokat. Nem szabad mozognom, ha megmozdulok, rögtön belenyilall a törött bordámba. Az autóm totálkáros lett, így kihasználom a fekvési időt, ölembe vettem a laptopomat, és már keresem az új autót. Nagyon gyorsan vennem kell másikat, mert a fellépések miatt rengeteget utazom, létszükséglet a kocsi. Bevallom, bár jólesik pihenni, jobban örültem volna, ha nem kényszerből teszem, hanem önszántamból.”

Persze Oszvald Marika nem csak a színházban ég ezer fokon, hanem a magánéletében is. Mint mondja; igyekszik minden szabadidejét a családjának és otthona rendbe tartásának szentelni.

„Szeretek megfelelni a saját elvárásaimnak. Nincs nyugtom addig, amíg el nem végeztem a munkámat. De nem azért mert munkamániás vagyok, hanem mert szeretném, ha rend lenne az életemben. Sok munkával jár, ha az ember olyan környezetben szeretne élni, ami a saját elvárása. Ezért van az, hogy estére már nagyon elfáradok, de ezt egyáltalán nem bánom” – árulta el Peller Mariann műsorának a forgatásán.

„Maga az élet, ami minden pillanatban feltölt. Mindent megfigyelek magam körül. Néha már túlzásba esem. Ahogy öregszem, mindent egyre érdekesebbnek látok.”

A színésznő ezotériával kapcsolatos gondolatairól, a spiritualitáshoz fűződő „viszonyáról” többet is megtudhatunk vasárnap 17:10-kor a LifeTV-n, ahol Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában fog vendégeskedni.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT