Nem bírja a kényszerpihenőt Oszvald Marika - „Az ágyhoz vagyok bilincselve!"

Pataki József 2019.07.12. Rivalda

Nem bírja a kényszerpihenőt Oszvald Marika - „Az ágyhoz vagyok bilincselve!"

Szombaton lesz két hete, hogy Oszvald Marika autóbalesetet szenvedett az M0-áson. Az Operett sztárja azóta is komoly fájdalmakkal küzd, meg sem szabadna mozdulnia orvosai utasítására. Ezt nagyon nehezen tudja betartani, mert saját bevallása szerint hiperaktív.

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Az ágyhoz vagyok bilincselve, persze képletesen” – mondta az AcNewsnak a színésznő. – Szerencse, hogy az évadnak vége, így miattam nem kell lemondani előadásokat. Nem szabad mozognom, ha megmozdulok, rögtön belenyilall a törött bordámba. Az autóm totálkáros lett, így kihasználom a fekvési időt, ölembe vettem a laptopomat, és már keresem az új autót. Nagyon gyorsan vennem kell másikat, mert a fellépések miatt rengeteget utazom, létszükséglet a kocsi. Bevallom, bár jólesik pihenni, jobban örültem volna, ha nem kényszerből teszem, hanem önszántamból.”

Persze Oszvald Marika nem csak a színházban ég ezer fokon, hanem a magánéletében is. Mint mondja; igyekszik minden szabadidejét a családjának és otthona rendbe tartásának szentelni.

„Szeretek megfelelni a saját elvárásaimnak. Nincs nyugtom addig, amíg el nem végeztem a munkámat. De nem azért mert munkamániás vagyok, hanem mert szeretném, ha rend lenne az életemben. Sok munkával jár, ha az ember olyan környezetben szeretne élni, ami a saját elvárása. Ezért van az, hogy estére már nagyon elfáradok, de ezt egyáltalán nem bánom” – árulta el Peller Mariann műsorának a forgatásán.

„Maga az élet, ami minden pillanatban feltölt. Mindent megfigyelek magam körül. Néha már túlzásba esem. Ahogy öregszem, mindent egyre érdekesebbnek látok.”

A színésznő ezotériával kapcsolatos gondolatairól, a spiritualitáshoz fűződő „viszonyáról” többet is megtudhatunk vasárnap 17:10-kor a LifeTV-n, ahol Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában fog vendégeskedni.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)