Nem érzi magát idősnek az apasághoz DJ Dominique

Pataki József 2020.04.09. Rivalda

Nem érzi magát idősnek az apasághoz DJ Dominique

55 évesen lesz életében először édesapa DJ Dominique. A jótékonysági akcióiról híres sztár úgy gondolja, a kis Lilien gyökeresen meg fogja változtatni az életét, és nem tartja kései gyereknek. Mint mondja az AcNewsnak; fiatalnak érzi magát.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

DJ Dominique nemrég jelentette be párjával, Kingával a Story magazinban, hogy gyermekáldás elé néznek. A nemrég házasodott pár kislánya a nászéjszakán fogant, így igazi szerelemgyereknek számít. Ezt a DJ is megerősítette lapunknak.

„A lányunk neve Lilien lesz, amit a feleségem Kinga választott neki. Igazi szerelemgyerek lesz, ugyanis számításaink szerint a nászéjszakán fogant. Szép és kiegyensúlyozott gyerek lesz, és igyekszem minél jobb édesapja lenni majd. Hihetetlen most a boldogságunk – kezdte az AcNewsnak lelkesen Várkonyi Attila aka DJ Domninique, aki ezek után a kialakult helyzetre is áttért. – Az otthoni karantén óta borzasztóan változott az életem. Ugyan 13 jótékonysági akcióban is részt veszek most, de mióta megtudtam, hogy édesapa leszek, inkább otthon maradok. Ha Lilien nem jött volna, már rég ételt hordanék az idősebb embereknek.”

Sokakban mostanában az is megfogalmazódott, hogy a járvány miatt inkább az otthonszülés mellett döntenek. Attila erre azt mondta lapunknak, hogy bíznak a magyar orvosokban.

„A kislányunk júliusra van kiírva. Valószínűleg akkor még tartani fog a járvány, de nem hiszem, hogy nálunk otthonszülés lesz. Mindenben az orvosokra fogunk hallgatni. Az viszont biztos, hogy én bent leszek a születésénél. Ő lesz az első gyermekem, ez nagyon fontos dolog – árulta el az 55 éves apajelölt, aki nem érzi magát idősnek a gyerekvállaláshoz. – Sokan felkapták a fejüket, hogy ilyen korban gyerekem lesz. Én erre azt mondom, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Én fiatal vagyok, erősnek és egészségesnek érzem magam. A lényeg úgy is az, hogy jó apuka legyek, a kor pedig nem számít.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT