Nem használhatja a karját, de visszatér a színpadra Laár András

Soltész Mónika 2019.07.03. Rivalda

Nem használhatja a karját, de visszatér a színpadra Laár András

Túl van Laár András vállműtétjén. Úgy tűnik, jól sikerült a beavatkozás, hiszen az eddig nem szűnő óriási fájdalma jelentősen javult. Az AcNewsnak elárulta, mielőbb szeretne visszatérni a színpadra, ám egyelőre a gitárt nélkülöznie kell. Bízik a gyors gyógyulásban, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba.
 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Május végén Laár András éppen egy taxiban ült, amikor egy másik autóval ütköztek. Sajnos a baleset következtében a válla megsérült, így annak helyreállításához operációra volt szükség. Gyógyulásáig nem lép színpadra, ám a kényszerpihenőnek lassan vége, a műtétnek köszönhetően. Lapunk telefonon érdeklődött hogyléte felől, és szerencsére a zenész jó hírekkel szolgált.

„Köszönöm szépen, sokkal jobban vagyok. Egyre kevésbé fáj a vállam, de egyelőre még egy speciális tartót kell használom, ezért nem tudom még szabadon mozgatni. Azt azonban érzem, hogy napról napra a mozgásképessége is tér vissza” – kezdte lapunknak Laár András, aki már ezen a héten munkába áll, ám a gitározás egy ideig még tilos.

„A kényszerpihenőnek csütörtökön tulajdonképpen vége lesz, hiszen lesz egy L’art pour l’art fellépésem, természetesen könnyítve, egy ruhában állok színpadra, a karomat még nem használhatom. Olyan figurákat hozok, ami nem igényel különösebb öltözködést, maximum például egy sapka, bajusz jöhet szóba. Szombaton pedig már lesz a KFT-vel is fellépésem, de egyelőre még más gitározik helyettem egészen addig, amíg én még ezt nem tehetem” – mondta a zenész, aki bízik a gyors felépülésben.

„Pénteken kiszedik a varratokat, onnantól fogva pedig már szabad majd mozgatnom. Az én becslésem szerint még talán két hét, és utána újra gitárt ragadhatok. De azt sem kizárt, hogy a gyors gyógyulásnak köszönhetően még előbb” – tette hozzá András, akinek a fájdalma sokkal elviselhetőbb, mint korábban.

„A baleset következtében leszakadt egy izom, ezt kellett most visszavarrni, pontosabban csavarozták. Szemmel látható a változás, a vállam visszakerült a helyére. A fájdalom még jelen van, főleg az operációt követően, de pár nap után enyhült, most pedig már egészen tűrhető. Május végén sérültem meg, úgyhogy több mint egy hónapja ez egy nem múló fájdalom, hanem folyamatos. Szerencsére jó kezekben vagyok, de majd pénteken, a varratszedésnél kiderül, mi változott. De nem szabad kísérleteznem, be kell tartanom a szabályokat. Nem tehetek mást, tűrök, szófogadó beteg vagyok” – mondta nevetve a zenész.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT