Nem javul Köllő Babett állapota - Feladja a versenyt?

AC News 2018.11.06. Rivalda

Nem javul Köllő Babett állapota - Feladja a versenyt?

Fotó: Viasat3

Több mint két hete szenved a fájdalomtól és még mindig nem tudta letenni a mankót. Köllő Babett a Csak show és más semmi második adása közben sérült meg egy rossz lépést után, aminek következtében zúzódott a sarka.

hbs(400x300)

Babett lábsérülése óta csak tűsarkúban tud járni.

„Soha egy másodpercig sem fordult meg a fejemben, hogy kiszálljak. Igaz, fáj a lábam, de az adrenalin hajt és csinálom” - kezdte az AcNewsnak Babett, aki meglepő megoldást talált problémájára.

„Az a vicces állapot állt elő, hogy jelenleg csak tűsarkúban tudok közlekedni. Ha mezítláb vagyok, akkor nagyon fáj és csak mankóval tudok menni, de a magassarkú most kifejezetten kényelmes. A táncos lányok is mondták, hogy amikor nekik van hasonló sérülésük, akkor a magas cipő valóban segít, mert leveszi a terhelést a sarokról és inkább a lábfejemet veszem igénybe” - magyarázta Babett és azt is elárulta, még a pizsamájához is tűsarkút vesz.

„Oda van készítve az ágy mellé, reggel, este és a próbákon is magassarkúban vagyok. Nagyon örülök, hogy a következő produkciónk táncos lesz, így a cipő adott” - nevetett. Bár úgy érzi, jól kezeli a fájdalmat, amint van egy szuszannásnyi ideje, elmegy egy ultrahangos vizsgálatra.

„Nem normális, hogy két hét után még ennyire fáj. A kórházban csak röntgen készült, ami azt mutatta, hogy nincs törés, de attól félek, hogy a szalagok sérülhettek” - mondta el a luxus feleség, aki éjszakákat és a pénteki adásnapokat fájdalomcsillapítókkal vészeli át.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)