Nem jön a második baba Judyéknál – „Ennek így kell lennie”

AC News 2019.05.17. Rivalda

Nem jön a második baba Judyéknál – „Ennek így kell lennie”

A Groovehouse énekesnője és férje mindig is úgy gondolták, hogy kétgyermekes szülők lesznek. Judy és Balázs két éve döntöttek úgy, hogy a most nyolcéves lányuk mellé jöhet a kistesó. De hiába dolgoznak a babaprojekten, a sztáranyuka egyelőre nem esett teherbe. A 44 éves Judy hisz a sorsszerűségben, úgy gondolja, ennek akkor így kell lennie.

 

 

hbs(400x300)

Hatalmas fordulatot vett Judy élete, amióta röviddel válása után újra férjhez ment. Balázs személyében az igazit találta meg, boldogságuk kiteljesedett, amikor megszületett lányuk, Maja. Vettek egy kertes házat Budapesttől nem messze, ami minden igényüket kielégíti. Ahogy gyermekük nagyobb lett, egyre többször mondogatta, hogy szeretne egy kistestvért.

„Két éve alakult úgy az életünk, hogy elhatároztuk, jöhet a második gyermek” – mesélte Judy az AcNewsnak.

„Azóta próbálkozunk, de nem sikerült teherbe esnem. Pedig egészségesen élek, boldog vagyok, elvileg semmi akadály nincs. Igaz van egy miómám, de Maját is emellett szültem. Nagyon szeretnék egy kistestvért szülni a lányomnak, aki tudom, hogy hatalmas segítség lenne, hiszen bárhová megyünk, mindig a kisebbeket pesztrálja. 44 évesen is anya lennék, kitolódott a gyermekvállalás” – tette hozzá az énekesnő, aki rengeteget dolgozik, naptára tele van fellépésekkel. De szabadidejében boldog anyuka, aki büszke kislányára, akivel sokat beszélgetnek.

„Maja nem csak gyönyörű, de ügyes és okos is, minden elfogultság nélkül állíthatom” – folytatta Judy.

„Sokszor szóba kerül a kistestvér kérdése, tudja, hogy nem rajtunk múlik… Lehet, most már el kell engednem ezt a dolgot, persze nem vagyok tőle boldog. De hiszek a sorszerűségben, ha így marad, akkor ennek így kell lennie. Elfogadom, ami nekem meg van írva, nem is tehetek mást. Az életem így is kerek!” – mondta lapunknak az énekesnő.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)