Nika őszinte vallomása – „Mélypontomban keresett meg Majka”

Soltész Mónika 2020.09.01. Rivalda

Nika őszinte vallomása – „Mélypontomban keresett meg Majka”

Fotó: Instagram

Mindenkit meglepett a hír: Veres Mónika összeállt Majkáékkal. Túl vannak már az első közös fellépésen, ami hatalmasat robbant. Nikát tiniként ismerte meg az ország, több mint két évtizedes munka van fiatal kora ellenére is mögötte, pont emiatt szomorítja el a zeneiparban kialakult helyzet. Az énekesnő az AcNewsnak elárulta, milyen a két nagyszájú rapperrel együtt dolgozni, és mint mondja, egy mélypontján, a legjobb pillanatban érkezett a rapper megkeresése.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nikát is váratlanul érte, amikor Majoros Péter azzal a kérdéssel kereste meg, van-e kedve egy új projektbe csatlakozni hozzájuk, melyre az énekesnő boldogan mondott igent. Ezt követően pedig felkérte, hogy a hamarosan újra édesanyai örömök elé néző Kollányi Zsuzsi helyét vegye át.

„Az új dolgokhoz mindig kicsit „félve” állok, és természetesen Peti hagyott is nekem egy kis gondolkodási időt, mielőtt igent mondtam. Nagyon példaértékű, amit Curtissel közösen az elmúlt évek alatt felépítettek, és az ő sikerükön maximálisan meglátszódik a rengeteg befektetett munka. A próbák folyamán egyre jobban megismertem őket, láttam, hogy Majka mennyire tudja, hogy pontosan mit szeretne zeneileg. Találkoztunk már korábban is egy-egy műsorban, sőt közös munkánk is volt már, de nem különösebben kereszteztük egymást útján. Egészen mostanáig” – kezdte mosolyogva Nika, aki elsőként egy közös dallal „állt össze” a fiúkkal.

„Hihetetlenül felgyorsultak az események, mert egyik pillanatban felénekeltem a stúdióban a dalt, majd már forgattuk is a klipet, aminek a gyümölcsét már láthatja a közönség, majd pedig elindult egy izgalmas próbafolyamat” - mesélte az énekesnő, aki már túl is van az első közös fellépésen a fiúkkal, és úgy tűnik, elsőre sikerült felvenni a ritmus a rapperekkel.

„Mindig van bennem egy felfokozott izgalom, mielőtt színpadra állok, most azonban egy picit erősebb volt. Én még az utolsó pillanatban is nézem a dalszövegeket az öltözőben, hogy még csak véletlenül se felejtsek el valamit. Jólesett, hogy Peti a koncert előtt megnyugtatott, ne aggódjak, ő is izgul, mert ők sem álltak jó ideje színpadon. Majeszt egy nagyon laza srácként ismerte meg az ország, ami a szívén, az a száján, de tényleg nagyon sokat dolgozik, és rendkívül becsüli a közönségét és a csapatát. Első pillanattól kezdve én is ezt éreztem, mert maximálisan támogattak mindenben. Élvezem a közös munkát, mert nagyon szórakoztatóak, én pedig imádok nevetni. Viccelődésből, poénkodásból nincs hiány” – mosolygott Nika, aki arról is mesélt lapunknak, hogy éli meg a színészeket, zenészeket érintő korlátozásokat.

„Február óta júliusban állhattam újra színpadra. Engem színházi oldalról is nagyban érintenek a korlátozások. Voltak és vannak „megzuhanós” pillanataim, de hála Istennek olyan barátokkal vagyok körülvéve, akikkel együtt sírunk és nevetünk, mert többségében ők is művészek. De szerencsére több fronton próbálok, nem csak Majkáékkal, ez tartja bennem a lelket. Örülök, hogy azzal foglalkozhatom, amit szeretek és amihez értek, hiszen huszonkét éve léptem erre az útra. Hatalmas kérdőjelek vannak bennem, mert a jelenlegi helyzetben az a biztos, ami már megtörtént, amin már túl vagyunk. Van egy új produkció kilátásban, ami számomra egy hatalmas feladat lesz, de ebbe is beleszólhat a járvány” – mesélte az énekesnő, majd elárulta, mi az, ami jelenleg tartja benne a lelket.

„A hétköznapokon tanítok, amire szintén hatással van ez a helyzet. Nem mindenkinek fér bele jelenleg a pénztárcájába, hogy énekórákra járjon. Nekünk ezt tudomásul kell venni. Hozzám jórészt olyanok járnak, akik hobbi szinten és kikapcsolódásképpen fordulnak a zenéhez. De ez pszichésen jót tesz nekem, mert nagyon szeretem a kis diákjaimat. A reményt ebben a helyzetben nem szabad elveszíteni, és azt bizonyítja az is, valaki fogja a kezünket, hogy épp mélypontomban hívott fel Majka. Nem mondhatunk le semmiről, és nem engedhetjük meg, hogy minden kárba menjen, amiért eddig dolgoztunk.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT