Nótár Mary kiakadt! – „Igenis vannak patkány emberek”

Pataki József 2020.02.11. Rivalda

Nótár Mary kiakadt! – „Igenis vannak patkány emberek”

Egyik pillanatról a másikra akadt ki Nótár Mary legutóbb az élő bejelentkezésénél. Kiderült ugyanis, hogy közeli barátja húzta csőbe az énekesnőt.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Pár nappal ezelőtt jelentkezett be a Facebookon egy élő videóval Nótár Mary és Bódi Csabai, miközben az örökzöld Aranyeső című nótát dalolták egy próbán. Ezek után az énekesnő megosztotta rajongóival, hogy mennyire várja csütörtök esti nagyszabású, élőzenekaros koncertjét. Ez még teljesen rendben is van, de a videó egy pontján hirtelen hangnemet váltott, és elárulta: mennyire csalódott nemrég egy közeli barátjában.

„Képzeljétek el, hogy csalódtam egy nagyon-nagyon régi, de hosszú távú barátomban, és zenész kollégámban. Tegnap tudtam meg a szívem mélyén legbelül, hogy mennyire léteznek patkány emberek. Már bocsánat mindenkitől, hogy egy állathoz hasonlítom, de már maga a gesztus, és az, ahogyan eljárt velem szemben bebizonyította, hogy igenis vannak patkány emberek és az igazságérzete és a szíve nincs mindenkinek a helyén” – fakadt ki az élőzés közben az énekesnő, majd azzal folytatta, hogy megtanult túllépni ezeken a dolgokon.

„De tudjátok, lezárul minden egyes rossz korszak, és mindennek meg van írva a véges napja. Minden rossznak egyszer vége lesz. Ezzel azt akarom mondani, hogy az igazság mindig győz. A testvéreimmel és barátaimmal viszont mindig menetelünk előre, hiszen egységben az erő” – fogalmazott először sejtelmesen, majd puffogtatott sablonokat Nótár Mary.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra, hogy mi késztette Maryt arra, hogy az egyébként koncertjét hirdető élőzésben megossza a követőivel ezt a történetet, de az énekesnő helyett a menedzsere vette fel a telefont.

„Nem szeretnénk a továbbiakban hozzátenni semmit ehhez a témához. Jelenleg minden erőnkkel a közelgő koncertre szeretnénk koncentrálni” – adta át Mary üzenetét a hölgy, majd hozzátette, hogy az említett „patkány” nem egy széles közönség előtt ismert ember, és a neki címzett üzenet célba is ért.

A videó egyébként alább megtekinthető, a patkányozás pedig a harmadik perc után következik:

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT