Nótár Mary vallomása: „Nagyon nehéz időszakon vagyok túl!”

Pataki József 2019.07.11. Rivalda

Nótár Mary vallomása: „Nagyon nehéz időszakon vagyok túl!”

Nótár Mary lassan 20 éve, hogy feltűnt a magyar zenei palettán. A siker azonban nem szállt a fejébe, úgy él, mint bárki más. Bár ahogy mondja; neki vannak nehezebb időszakai.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

16 éves korában jelent meg az első lemeze, és került bele a folyamatos sodrásba. Mary azt mondja az évek csak úgy elröppentek a feje fölött, és az emberek szeretete ad neki erőt a mindennapokban.

„A hétköznapokban én is olyan ember vagyok, mint akárki más. A kezdeti években nehéz volt megszoknom, hogy lépten-nyomon megállítottak, bárhová is mentem, utcán, közértben, de rövid idő alatt természetes helyzetté vált számomra ez is. A rajongók hozzátartoznak az életemhez, épp az volna a baj, ha nem ismernének fel, ha nem érdeklődnének irántam. Szívesen állok a rendelkezésükre, ha aláírást, közös képet szeretnének, még ha aznap már huszadjára is kell megtennem. Egyvalami tud zavarni, ha észreveszem, hogy valaki messziről csinál rólam fotókat, ahelyett, hogy nyíltan odajönne hozzám. Ezt nem tartom túl korrektnek, hiszen én nem vagyok egy megközelíthetetlen híresség, nekem nincsenek sztárallűrjeim, örömmel állok szóba rajongókkal! Megesik, hogy annyira fáradt vagyok, vagy úgy kell sietni másik fellépésre, hogy a dedikálás egy buli után nem fél óra lesz, csak tíz perc, de legtöbbször jókedvvel, jó szívvel zajlik körülöttem minden. Sokat változtam én is az elmúlt majd két évtizedben, akiről érzem a rosszindulatot, azt messziről kikerülöm, bezárom a kaput! Megtanultam nem idegeskedni, és csak a pozitívumok felé fordulni” – mondta az énekesnő a Sztár Limonádénak.

Nótár Marynek kevés a szabadideje, így nagyon ritkán tud találkoznia  családjával.

„A családommal nagyon szeretek együtt lenni, és mivel apukám külföldön él régóta és évente csak kétszer-háromszor találkozunk, imádott édesanyámat pedig másfél éve elveszítettem, még inkább ragaszkodom a rokonaimhoz. Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, de most már újra jól érzem magam a bőrömben. Úgy érzem, rég voltam olyan boldog, mint most!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT