Ömlött a vér! Súlyos balesetet szenvedett a magyar énekes-műsorvezető

Soltész Mónika 2018.03.26. Rivalda

Ömlött a vér! Súlyos balesetet szenvedett a magyar énekes-műsorvezető

Magyar Rózsa, a Muzsika TV műsorvezetője vasárnap súlyos autóbalesetet szenvedett. Járműve használhatatlanná vált, de a legnagyobb pánikot mégis az keltette az édesanyában, hogy egyik kislánya is vele volt. Az AcNews-nak elsőként számolt be az énekesnő a történtekről.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Pont egy fellépésre indultam Jánosházára, és miután felvettem a kolléganőmet, a Hungária körúton, az M3-as bevezető szakaszára vezető felüljárón útlezárás volt a külső sávban. Többen próbáltuk ezt kikerülni, de megállt a sor, nekem és a mögöttem lévőnek sikerült időben lefékezni, de kettővel mögöttem már nem. A kisbusz nem vette észre, hogy áll a sor, és belénk jöttek” – kezdte az énekesnő lapunknak, akinek az autóban volt az egyik gyermeke is.

„Az volt a legnagyobb probléma, hogy a kislányom is velem volt, mert épp vittük volna a mamához. Szerencsére személyi sérülés nálunk nem történt, de a középső autóban viszont a fiatalembernek nagyon csúnyán megsérült a keze, én kötözgettem a kezét, mert ömlött belőle a vér. Aztán a helyszínre értek a rendőrök is, és szerencsére elismerte a hibáját a kisbuszos. Megkezdődött a hatósági intézkedés, kitöltöttük a papírokat, de így is másfél órán át tartott, mire végeztünk. Ez idő alatt megérkeztek a keresztszülők a kicsiért, mivel az én autóm használhatatlanná vált, megsérült hátul az üzemanyagtartály, ömlött belőle a gázolaj, be sem mertem indítani. Közben telefonáltam a fellépés szervezőjének Jánosházára, ahol már százötven nyugdíjas várt. Nagyon rendesek voltak, mert türelemmel kivárták, míg odaértünk. A férjem eljött értünk a baleset helyszínére, hazavontattuk az autót, átültünk a másikba, elindultunk és a műsort is le tudtam adni” – mesélte a műsorvezető a részleteket, akinek pici lánya is rendkívül megijedt a nagy csattanástól.

„A kislányom elkezdett zokogni. Talán az volt a szerencsénk, hogy előtte már aludt az autóban, de a piroslámpánál felébredt. Hatalmas volt az ütközés annak ellenére, hogy én álltam, a mögöttem lévő pedig elég nagyot tolt rajtunk, ha még alszik a gyerek, lehet, hogy agyrázkódása is lett volna, ha épp nem úgy tartja a fejét. Miután kivettem az autóból, akkor nyugodott csak meg” – árulta el Rózsa lapunknak, akinek most jó ideig nélkülöznie kell kocsiját.

„Most az autót nem tudom használni, ma visszük a szervizbe. Egész biztos, hogy két-három hétig is eltart majd a javítás, de szerencsére van a családban több autó, így nem maradok jármű nélkül. Ez nem az első eset volt az életemben, de sosem én voltam a hibás” – mondta Rózsa.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT