Óriási a boldogság! Sírva fogadta Kökény Attila, hogy nagypapa lesz

AC News 2019.01.28. Rivalda

Óriási a boldogság! Sírva fogadta Kökény Attila, hogy nagypapa lesz

Óriási boldogság érte a zenész családját, Kökény Attila legidősebb fia, ifj. Kökény Attila unokával ajándékozza meg szüleit. Az énekes egy pozitív terhességi teszt fotójával tudatta a rajongókkal, érkezik a legfiatalabb Kökény-gyerek.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Sírva fogadta az örömhírt Kökény Attila és rögtön pezsgőt is bontott a gólyahír hallatán.
"Nagyon boldogok vagyunk, szinte még fel sem fogtam igazán, mi történt. Ennél csodálatosabb dolog aligha történhetett volna velünk. Nagyon vágytam már rá, hogy babázhassak, erre tessék. Amikor a fiam felhívott Facetime-on, csak azt láttam, hogy a menyem családja is sír, megmutatták a pozitív terhességi tesztet, leírhatatlan örömöt éreztem" - mesélte az AcNews-nak a Megasztár egykori énekese.

A pozitív terhességi tesztről készült fotóval tudatták Attilával a jó hírt

Kökény Attilának három gyermeke van, a legkisebb Lajos, az egyetlen lány, Aranka és a legidősebb, Attila. Mindannyian boldogok, hogy bővül a család, szeptemberben már babázni fognak.
"Minél nagyobb a család, annál jobb. Azt szeretném, hogy minél több unokánk legyen Arankával. Én biztosan vajszívű nagypapa leszek, mindent meg fogok nekik engedni és mindig beadom majd a derekamat. Úgy érzem, hogy a baba érkezése a koronát jelenti a szülői léten, ha az embernek unokája születik, azt jelenti, hogy jó szülő volt és ez az ajándék érte" - magyarázta lapunknak az újdonsült nagypapa.
"A fiam és a menyem négy éve élnek boldog párkapcsolatban. Nem volt tervezett baba, de ez a legszebb meglepetés. Nagyon büszke vagyok rájuk, megérdemlik a boldogságot" - tette hozzá a 43 éves énekes.


 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)