Óriási a szerelem Pintér Tibor és párja között – Elárulta kapcsolatuk legnagyobb titkát

Soltész Mónika 2019.04.12. Rivalda

Óriási a szerelem Pintér Tibor és párja között – Elárulta kapcsolatuk legnagyobb titkát

Pintér Tibor élete az elmúlt pár hónapban hatalmas fordulatot vett. Szakítása után újra rátalált a szerelem, kolléganője, Ilyés Jenifer személyében. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója az utóbbi hetekben kevesebbet hallat magáról. A színésznek komoly oka volt, hogy a magánéletét kissé háttérbe szorítsa, melyről az AcNewsnak mesélt.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Azért döntöttem így, mert most nem a magánéleti kérdések a legfontosabbak. Főképp a színházi eseményeket szeretném kommunikálni. De Jeniferrel minden a legnagyobb rendben van, boldogok vagyunk” – kezdte lapunknak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki néhány hónappal ezelőtt költözött új otthonába.

„Zugló nagyon szép részén van a lakás, és szuperül érzem ott magam. Ráadásul nagyon közel van a munkahelyemhez, a Kincsem Parkhoz, ahol a színház is tevékenykedik. Jenifer egyelőre még kétlaki életet él, ugyanis még hazajár. Én ezt egyáltalán nem bánom, mert egy olyan lánynak, aki egész életében a szüleivel élt, nem baj, ha megmarad a jó kapcsolat. Persze sok időt tölt nálam, sok mindent áthozott már hozzám, részben odaköltözött” – tette hozzá Tibor, aki azt is elárulta, hogy a közös munka nem megy-e a kapcsolat rovására?

„Egyelőre jól kezeljük ezt a helyzetet. Jeni okosan és intelligensen alkalmazkodik ahhoz a helyzethez, hogy őt ugyan régóta ismerik a színházban, de a kapcsolatunk „csak” néhány hónapja teljesedett ki. Neki oda kell figyelni a kollégákkal való kommunikációnál arra, hogy ne érzékeltesse velük, hogy ő hozzám tartozik. Ugyanakkor rendkívül nehéz azt is megállni, hogy egy-egy ilyen helyzetben, vagy közös turnénál mennyire demonstrálhatjuk mi azt, hogy együtt vagyunk. Szerencsése abból a szempontból jó helyzetben vagyunk, hogy a mi színházunk egy családias vállalkozás, majdnem mindenki barát, és csaknem testvéri szálak fűznek egymáshoz minket. Pont emiatt ebből nagy problémák nem lesznek és nincsenek” – mesélte őszintén az igazgató, aki fiatal párjával ügyel a tartalmas, kettesben eltöltött időre is.

„Sajnos keveset tudunk elszakadni a munkától. Ha nagy ritkán akad is köztünk konfliktus, az pont abból adódik, mert nehezen tudjuk összeegyeztetni, hogy egymással is tudjuk foglalkozni. Minden két hétben beiktatunk egy olyan programot, amikor kizárólag kettesben lehetünk, legyen szó akár egy napról, vagy egy hosszabb hétvégéről. Szeretünk romantikázni, nemrég voltunk Thaiföldön, de itthon is feltaláljuk magunkat. Szeretjük, ha száz százalékosan egymásra tudunk koncentrálni. Minden szervezés kérdése, és tudatosan oda kell figyelni, hogy az ember kompromisszumokat kössön a karrierjében a magánélete javára, mert az a kapcsolat rovására mehetne, és mi ezt nem szeretnénk” – mondta a színész, aki különösen szerencsés helyzetben van, mert két gyermekével is jó kapcsolatot ápol szerelme.

„Kölcsönösen nagyon szeretik egymást. Jankával is és Mátéval is szoktak közös programjaink lenni, elfogadták egymást” – mondta Tibor és elárulta: büszke, hogy 23 évvel fiatalabb lány szívét hódította meg.

„Nincs szükségem fiatalításra, mert 45 évesen, koromat meghazudtolóan gyors vagyok, sportolok, és fizikailag és szellemileg is a csúcson vagyok. Bármelyik fiatal színészkollégámmal kiállok megmérettetni magam futásban, bokszmérkőzésen. Ennek ellenére boldog vagyok, hogy a barátnőm fiatal és csinos, hiszen ez is az élet sava-borsához tartozik” – mondta nevetve Tibor, aki gőzerővel készül a színház következő nagy projektjére.

„A Nemzeti Lovas Színház egy komoly pillanathoz érkezett, mert a Kossuth-díjas Demjén Ferenc dalaiból csinálunk egy csodálatos musicalt Szabadság vándorai címmel, ami egy kicsit rólunk, egy társulat életéről szól, a ló és a színház legendájáról. Lőrincz Andrea írta, és Baján, szeptember 11-én és 12-én lesz az ősbemutatója, Magyarország második legnagyobb szabadtéri színházi fesztiválján, utána pedig Budapesten is játsszuk majd folyamatosan” – zárta a beszélgetést a színész.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)