Orosz Barbara: Igazán komolyan soha nem voltam szingli!

Soltész Mónika 2018.09.14. Rivalda

Orosz Barbara: Igazán komolyan soha nem voltam szingli!

Orosz Barbi nem búslakodik szakítása óta, ehelyett kihasználta a nyarat, és átadta magát a pihenésnek és a szórakozásnak. A TV2 műsorvezetője az AcNews-nak elárulta, mivel töltődött az elmúlt hónapokban, hogy újult erővel kezdhessen neki műsora új évadjának a forgatásaihoz.
 

hbs(400x300)

„Folyamatosan rohanásban vagyok, mert ilyenkor állítom össze a műsorom következő szezonját, és ilyenkor rengeteg tárgyalást folytatok le. Hamarosan elkezdődnek a forgatások. Minden nyáron van egy lakásfelújításom, az idein is túl vagyok” – mondta nevetve lapunknak Orosz Barbara, akinek a nyár is javarészt munkával telt, ám igyekezett a pihenésre is időt szakítani, melynek helyszínéül a magyar tengert választotta.

„Azt vallom, nem kell feltétlenül külföldre menni – pedig én különösen szeretek utazni – ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Nekem már az is kikapcsolódás, ha beülhetek az autómba, és lemehetek a Balatonhoz egy kicsit, ettől pedig akár egy nap alatt is fel tudok töltődni. Sokat sétálok a városban, mert azt tapasztaltam az elmúlt években, hogy nyáron kicsit kiürül Budapest, ilyenkor pedig hajlamos vagyok úgy tekinteni rá, mintha enyém lenne a város. Képes vagyok akár éjszaka is nekiindulni, nagyon jó fejek az emberek, nagyokat beszélgetek velük. Gyakran előfordul, hogy megállítanak, és pedig elég nyitott lány vagyok, úgyhogy mindig szívesen állok szóba az emberekkel” – mesélte a Tűsarok műsorvezetője, aki nem rég szakított párjával.

„Úgy hiszem, igazán komolyan soha nem voltam szingli. Mint mindig, most is sokan vannak körülöttem, de most egy kicsit ilyen szempontból le vagyok csendesedve. A nyáron sok időt töltöttem a barátaimmal, buliztunk rengeteget, koncertekre jártam, de most, hogy elkezdődnek a forgatások, ebből jelentősen vissza fogok venni. Ahhoz, hogy maximálisan tudjak teljesíteni, nem megengedett számomra az éjszakázás. A nyaram idén főképp a kikapcsolódásról szól” – tette hozzá a csinos műsorvezető.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)