Őrült rajongóktól félti gyerekeit Som-Balogh Edina

AC News 2017.08.17. Rivalda

Őrült rajongóktól félti gyerekeit Som-Balogh Edina

Az egykori szépségkirálynőből lett sorozatszínésznő férje gyakran közszemlére teszi, hogy milyen sajátos üzenetekkel bombázzák Edinát a Facebookon. Van köztük fenyegetőző, kedves, bizalmaskodó és mulatságos is.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

"Neked van-e facebookon ha van akkkor jelőjél be oké". Ehhez hasonló üzenetek tucatjait kapta már a rajongóktól a Barátok közt egykori Kingája. Az ilyen levelek gyakran hemzsegnek a helyesírási hibáktól, de amíg csak ez a probléma, Edinát nem zavarják. Néhányszor megesett viszont, hogy tiszteletlen vagy egyenesen fenyegetőző hangvételű levelek érkeztek a profiljára, melyek természetesen felzaklatták. Korábban megesett, hogy egy férfi először szerelmet vallott a családanyának, de miután rájött, hogy Edina nem szeretne ismerkedni, az illető hangnemet váltott és ócsárolni kezdte a szépségkirálynőt.

 

"Néhány rajongóm nagyon aranyos, az ő üzeneteiket mindig elolvasom, viszont a levelek többségével nem foglalkozom. Nem veszem a vállamra mások iskolázatlanságát vagy neveltetését" – kezdte az AcNewsnak a modell. Edina tisztában van vele, hogy egyes hírességek rajongói hajlamosak túlzásokba esni, de neki szerencséje van.

"Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kellett bárkit is letiltanom a Facebookon. Nekem nagyon ritkán írnak obszcén, esetleg negatív üzeneteket. Akkor élek a blokkolás lehetőségével, ha úgy érzem, hogy rám, a férjemre vagy a gyerekeimre nézve veszélyt jelent, hogy az illető belelát az életünk egyes részleteibe."

Edina egyébként mostanában ritkábban látogatja a közösségi portálokat, hiszen az egész nyarat a gyermekei társaságában tölti a Balaton-parton.

"Krisztián sajnos nem lehet velünk, mert rengeteget dolgozik egy új televíziós sorozat zenei anyagán. Rossz, hogy nincs velünk, de főleg nekem hiányzik, hiszen a gyerekek a játék hevében kicsit megfeledkeznek erről a hiányról. Előre megbeszéltük, hogy ez a nyár egy kicsit más lesz, mint a többi, és reméljük, hogy jövőre sikerül rendesen együtt lennünk. Idén ősszel viszont mindenképpen el szeretnénk menni valahova pihenni egy rövid időre" - fejezte be Edina.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT