Összeomlott a Gáspár család – Bea asszony: Én próbálom túlélni, és mindenben támogatni a férjemet!

Soltész Mónika 2020.01.22. Rivalda

Összeomlott a Gáspár család – Bea asszony: Én próbálom túlélni, és mindenben támogatni a férjemet!

Lassan három éve folyik a Gáspár család kálváriája. Mindenki aggódik Győzőért, aki teljesen összeomlott. Felesége, Gáspár Bea eddig az ügyben nem szólalt meg, azonban az AcNewsnak elárulta, mindent elkövet, hogy férjébe lelket öntsön, ám mindhiába, a családfő teljesen padlón van.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Költségvetési csalás miatt letöltendő büntetést kért az ügyészség Gáspár Győzőre. A showman a vád szerint nagyértékű autók vásárlása után nem fizetett be 33,5 millió forintnyi adót. Az RTL Klub sztárja értetlenül áll az ügy előtt, a szóban forgó összeget is kifizetné, hogy elkerülje a börtönt. Ügyvédjével mindent megtesznek annak érdekében, hogy tisztázza magát, és végre a közel hároméves kálvária lezáruljon.

„Ügyfelem korábban, amikor televíziós csatornákkal dolgozott, egy menedzsmentcégen keresztül szerződött, az állította ki a számlákat az olyan költségekről, mint például az utazás vagy a kellékek vásárlása. A menedzsment egy családi vállalkozás volt, amelynek Győző apósa az ügyvezetője. Az ügyészség abban látja a problémát, hogy ezek a számlák nem az ügyfelem nevére szólnak, mert a családi cég számlázott. Ez nem törvénybe ütköző, mégis majdnem 36 millió forintot próbálnak rajta behajtani, ami véleményünk szerint szintén nem állja meg a helyét, mert amennyiben valóban van hiány, az nem lehet több 10-12 millió forintnál, amit ügyfelem be is fizetne a tárgyalás előtt. Ez nem volt elég, letöltendő börtönbüntetést is indítványozott az ügyész, ami elfogadhatatlan!” - mondta el a Blikknek Gáspár Győző ügyvédje, dr. Erdei Zoltán.

Nem meglepő, hogy az ügy az egész Gáspár családra hatással van. Gáspár Bea lapunknak szólalt meg először, hogy viselik lelkileg a kemény vádakat, és azt, hogy letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség férjére.

„Három éve lesz áprilisban, hogy ez az ügy húzódik. Ennyi ideje van bent a pénzünk és az aranyaink, ami minket érint máig foglalás alatt van. Amennyibe van ez az egész ügy a hatóságnak, messze felülmúlhatja azt az összeget, amit Győző már befizetett” – mondta lapunknak szűkszavúan Bea, aki mindent elkövet, hogy lelket öntsön férjébe.

„Ez az egész ügy lelkileg nagyon megviseli a családot, de főleg Győzőt. Én próbálom túlélni, és mindenben támogatni a férjemet, de nem mindig sikerül. Nagyon padlón van, mivel főleg ő az érintett, viszont mivel a felesége vagyok, a mindennapjaimat vele élem, ezért rám is hatással van. Ha idegileg kivan, kiborul, rám vár az a feladat, hogy vigasztaljam. Engem is kimerít, hogy újra és újra erről beszéljünk” – tette hozzá Gáspárné.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT