Padlóra került Peller Mariann - Egyedül a testvére tudta őt kihúzni a lelki gödörből 

AC News 2019.04.02. Rivalda

Padlóra került Peller Mariann - Egyedül a testvére tudta őt kihúzni a lelki gödörből 

Gyerekkoruk óta különleges kapcsolat köti össze Peller Mariannt és Peller Annát, amiért rendkívül hálásak a sorsnak. Ha valamelyikük vigasztalhatatlan vagy bajba kerül, biztos hogy testvére egyfajta utolsó mentsvárként segíteni vagy enyhíteni tud problémáján. Így történt ez legutóbb is. Mariann az AcNewsnak bevallotta, éppen a napokban került lelkileg gödörbe, ahonnan egyedül Anna tudta őt kirángatni.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

“Amikor már a szerelmem sem tud teljesen megnyugtatni, akkor felhívom azt, aki szinte még egy hajszállal jobban várt, mint a szüleink. És csodák-csodája, neki sikerül. Tudom, hogy nem mindenkinek van ilyen kapcsolata a testvérével. Nem is kell, hiszen sokunknak más és más feladat adatott meg a közeli rokonainkat illetően. Szívből kívánom azonban, hogy legyen egy olyan ember az életében legtöbbünknek, aki, ha érzi, hogy gyűlnek a viharfelhők, elhárítja a villámokat a feje fölül!” - árulta el a Reggeli háziasszonya, aki nem csak a magánéletben, de még a munkában is számíthat nővérére. Együtt vezetnek műsort az RTL Klub képernyőjén, korábban előfordult már, hogy beugrottak adásba egymás helyett, de ugyanígy, hasonló hangjuknak köszönhetően, a szinkronstúdióban is képesek helyettesíteni a másikat.
“Anna az én másik felem, amióta élek, ismer és mindenben bajtársak vagyunk! Természetesen Gyurira és a szüleimre is mindig számíthatok, de vannak olyan témák, amit csak a testvéremmel tudok megbeszélni. Régebben ilyenek voltak a fiú-ügyek, viszont amikor mindkettőnknek családja lett, hirtelen kevesebb időnk jutott egymásra, azt egy picit nehezen éltük meg, de azóta a gyerekek is nagyobbak lettek, így visszaállt a régi rend” - nyilatkozta az AcNewsnak. Ez a szoros kötődés az idősebbik testvér, Anna részéről is megvan, bármikor és bármiben támaszkodhat Mariannra.
“Mindenkinek van olyan, hogy éppen semmi nem jön össze, a gyerek is beteg, mi meg legszívesebben csak bedőlnénk az ágyba egy sötét szobába. Ezt természetesen nem lehet, mert ezer dolog van, Annának is ott a színház a tévézés és a család mellett, előfordul, hogy neki van szüksége egy kis löketre. Nagyon őszinték vagyunk egymással, és ez fontos. Vannak olyan dolgok, amiket csak ő mer a szemembe mondani, amivel a legtöbbet segít. Van, amikor azzal beérem, beérjük, ha csak meghallgatjuk a másikat. Olyan jó, hogy vagyunk egymásnak!” - tette hozzá lapunknak Mariann, és azt is elárulta, még soha nem vesztek össze nővérével.  

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)