Pál Éva vallomása - "A szüleim házát már elveszítettem!"

Soltész Mónika 2018.09.03. Rivalda

Pál Éva vallomása - "A szüleim házát már elveszítettem!"

Pál Éva talán élete legnehezebb időszakát éli. A hitelcsapda őt is elérte, így jelenleg is küzd, hogy meg tudja tartani házát. Az énekesnő mégsem kesereg, ugyanis mindenben a pozitívumot keresi. Hiszi, hogy minden valamiért történik, úgy véli, nincsenek véletlenek. Ráadásul boldogsággal tölti el, hogy egyetlen fiára mindig számíthat, aki sok mindenre megtanította már az életben, például arra, hogy kiálljon magáért. Az AcNews-nak azt is elárulta, mi az, ami boldoggá teszi a sok baj mellett is, és hogy már rendkívül vágyik arra, hogy nagymama lehessen.

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Van egy okos, gyönyörű nagy fiam. Arról nem beszélve, hogy járóképes vagyok, nincsenek nagy problémáim. Azt leszámítva, hogy a munkámból kifolyólag azért szoktam nagyobb súlyokat emelgetni, de ezt sem veszem olyan komoly bajnak. Még ha időnként úgy is tűnik, nem panaszkodom. Vannak gondolatok, amiket nem tudok és nem is akarok magamban tartani, ez igaz, de azok tényleg. A természet mindig mosolyt csal az arcomra” – kezdte lapunknak Pál Éva, aki rendkívül hálás a sorsnak, hogy a fia mindenben mellette van.

„A fiamnak nagyon sokat köszönhetek, ugyanis ő tanított meg engem védekezni. Régen mindig elsírtam magam mindenen. Ma már csak a mélypontoknál esik meg. Utána pedig újra és újra talpra állok. Megerősödtem az évek során! A fiam az, aki racionálisan gondolkodik, én pedig érzelmi alapon. Olyan dolgokkal szembesít időnként, ami számomra túlzás, de elgondolkodtató is egyben. És ha sírtam, ő nem odajött hozzám, és átölelt, vagy megveregette a vállamat, hanem kicsúfolt, és ráébresztett a dolgokra. Megtanított vitatkozni és hogy kiálljak magamért. Nagyon büszke vagyok mindezért rá!” – mondta Éva, aki azt is elárulta, szívesen dédelgetné már az unokáját.

„Bizonyára az eltelt éveknek a következménye, de rá kellett jönnöm, mire vágyom igazából. Például babáznék már, szeretnék a nagymamai feladataimnak élni és azokat ellátni. Miután nem bírom ma már a nagy pörgéseket, hogy minek a hatására, azt nem tudom, de elégedett vagyok a havi néhány fellépéssel. Nyugalmat szeretnék. Boldoggá tesz, ha a fákat, a természetet, a vizet nézhetem, és állatokkal foglalkozhatok. Mostanában arról álmodozom, ha megmarad a ház, szert teszek egy kis csobogóra, és ott fogok ülni reggeltől estig” – tette hozzá a Neoton Família egykori énekesnője, aki még mindig nem tudja, mi lesz a hitele és a ház sorsa.

„Továbbra sincs még konkrét megállapodásom a bankkal. Egyelőre nem a megegyezett összeget fizetjük. Épp most kértek még be adatokat, hogy megállapodjuk a részletekről is. Jelenleg többet fizetünk, mint amit mi fel tudnánk ajánlani, ugyanis a fiam fizetésének a felét vonják le. Most pedig a legnagyobb probléma, hogy a másik felét is inkasszózták. Ha a jelenleginél nagyobb összeget határoznak meg, akkor azt nem tudjuk fizetni” – mesélte az énekesnő a jelenlegi helyzetet, aki mindettől függetlenül is igyekszik a pozitívumot keresni és látni mindenben.

„A legszörnyűbb az egészben, hogy ezt másodszor élem meg, ugyanis a szüleim házát már elveszítettem. Hárommillió forintot vettem fel akkoriban, abból vezettettem be a gázt apunak. Ebből keletkezett a hétmilliós tartozás. Háromszobás kertes kis házikó volt, ami tizenhatmillió forintot ért körülbelül. Négy napom volt arra, hogy eladjam, ellenkező esetben árverezték volna. Óriási szerencsém volt, mert sikerült eladnom, igaz, jelentősen áron alul. Rendeztem a tartozást, majd a fennmaradó összegből beleugrottam egy másfélszobás lakásvásárlásba. Sajnos az is rosszul végződött. De hogy miért meséltem el ezt? Azért, mert tudom, hogy mindennek meg van a miértje. Ugyanis ha mindez nem így történik, akkor most nem vagyok itt, és nem lesz meg a házam. Onnan kezdtük ellátni a mamit, akitől örököltük a lakást. Az elmúlt évtizedek folyamán két-három olyan jelet kaptam, ami az életemet mentette meg, és tudom, nincsenek véletlenek” – mondta lapunknak Pál Éva.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)