Palik László: Nálunk idén is elmarad a normális karácsony!

Dózsa Gabriella 2019.12.11. Rivalda

Palik László: Nálunk idén is elmarad a normális karácsony!

Hatalmas volt a meglepetés tavaly ilyenkor, amikor tíz év pihenő után Palik László visszatért a televíziózáshoz. A TV2 Exatlon Hungary című műsorára mondott igent, és nem bánta meg. Imádta a forgatás minden percét, még úgy is, hogy így hónapokra elszakadt a családjától. A műsorvezető december 25-én újra repülőre ül, januárban ugyanis indul az extrém sport-reality második évada. Az ünnepek, a karácsony a Palik László-Marsi Anikó házaspár életében megint nem lesz hagyományos, de náluk ez már csak így van.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Januárban fantasztikus helyszínen, még látványosabb pályákkal indul az Exatlon Hungary második évada. A műsorvezető, Palik László már alig várja a forgatást, tele van izgalommal. Pedig tavaly a visszatérés előtt még nem gondolta, hogy ennyire tud még így lelkesedni egy műsorért.

„Tavaly úgy kerestek meg az Exatlonnal, úgy is utaztam ki Dominikára, hogy pár hétig tart” – mesélte nevetve a legendás sportriporter az AcNewsnak. „Ebből három és fél hónap lett, nyolcezer kilométerre a családomtól. Nem volt könnyű, de megoldottuk. A mi négyesünk szerintem már minden helyzethez tud alkalmazkodni, gyors reagálású hadtest vagyunk. Anikóval már rutinosak vagyunk a munka elosztásban, van amikor rá, van amikor rám hárul több, de ez így van rendjén. Nagyon összetartóak vagyunk, izgalmas az életünk. De az biztos, nem akarok még egyszer ennyi időt távol lenni tőlük. Így megbeszéltük a feleségemmel, hogy most másképp lesz , és folyamatosan alkalmazkodni fogunk a pillanatnyi helyzethez!”

Mivel a stáb december 25-én repülőre ül, így a karácsony idén is kicsit másképp lesz a műsorvezető családjában.

„Nekünk már ez sem kottyan meg, nálunk igazából sosem normális a karácsony, de így szeretjük. Korábban Anikó úgy fogalmazott, nálunk mindig dakar előtt, és dakar után van. Most annyiban változott, hogy Exatlon előtt, és Exatlon után van. Mert bár a műsor januárban kezdődik, de az előkészületek is hosszú időt vesznek igénybe. De imádom ezt a stábot, és a televíziózásnak minden fázisát szeretem, a korom ellenére ugyanazt a bizsergést érzem, mint régen és amíg ez így van, addig csinálom!” 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT