Pápai Joci: Eljött az az idő, amikor munkába szeretnék állni!

Soltész Mónika 2020.07.03. Rivalda

Pápai Joci: Eljött az az idő, amikor munkába szeretnék állni!

Fotó: TV2

Pápai Jociról keveset hallottunk az elmúlt időszakban, mintha kicsit visszahúzódott volna a családja körébe a kényszerpihenő idejére. Az AcNewsnak azonban elmondta, a munka nem állt meg, új dalokon dolgozott, és próbálta a régóta felgyülemlett ötleteket megvalósítani. Az énekes rengeteget dolgozott az elmúlt években, így jólesett neki kicsit visszavenni a tempóból, és végre sok időt tudott együtt tölteni imádott családjával. Most már azonban nagyon hiányzik neki a színpad, a közönsége, és abban bízik, hogy mielőbb újra a nagyérdemű elé állhat, de már teljesen új emberként.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Pápai Jocit is váratlanul érte a koronavírus-járvány miatt kihirdetett rendelet. Az énekesnek szintén rengeteg fellépése maradt el, ám ez idő alatt sem unatkozott.

„Ha minden jól megy, augusztus 15-től talán újra színpadra állhat a zenei szakma, és remélem - ha egyáltalán lesz második hullám -, akkor az egy egészen más felfogásban fog történni, mint az első. Nagyon hosszú időszak maradt ki, teljesen újra kell kezdenünk mindent. Voltak jó részei is a kényszerpihenőnek, igyekeztem a pozitív dolgokat látni és megfogni az elmúlt időszakból. Egy biztos, jó volt visszalassulni egy kicsit. Rengeteget dolgoztam az utóbbi években, szinte megállás, pihenés nélkül, és a jövőben arra törekszem majd, hogy semmiképp sem ugyanazt a tempót diktáljam, mint a koronavírus megjelenése előtt. A világ is egy óriási rohanásba ment át, nem lehet ezt változtatás nélkül folytatni. Én egy teljesen új emberként fogok újra a színpadra lépni” – kezdte lapunknak Joci, aki mesélt arról is, mivel töltötte a karantén idejét.

„Amellett sem tudok elmenni, hogy most igazán elegendő és tartalmas időt tudtam a családommal együtt tölteni. Hálát adunk a sorsnak, hogy kertes házban lakunk, mert sokat tudtunk a szabadban lenni, ahol rengeteget sütöttünk, főztünk, fociztunk, mindig volt megfelelő program, és mindnyájan rettentően élveztük. Mégis eljött az az idő, amikor munkába szeretnék állni. Nem csak a színpad hiányzik ennyi idő elteltével, hanem a közönség, az, hogy nem adhatok, és ezáltal nyilván kapni sem tudok tőlük szeretetet, energiát, mert a világon a legjobban a zenélést szeretem” – fűzte hozzá az énekes, majd elárulta, azért a munka nem állt meg.

„Régóta értek bennem gondolatok, tervek, és születtek új szerzemények is. Nekem rengeteg dalom van a polcon, ami még úgymond megmunkálásra vár. Természetesen ez a számunkra eddig ismeretlen helyzet megihletett, ezért született meg a Tóth Gabival közös Menedék című dalunk is. De ha őszinte akarok lenni, még most sem értem magam utol.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT