Pápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe – „Egyelőre nem tudom a munkát a magánélettel tökéletesen összeegyeztetni!”

Soltész Mónika 2019.05.15. Rivalda

Pápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe – „Egyelőre nem tudom a munkát a magánélettel tökéletesen összeegyeztetni!”

Pápai Joci képviselte hazánkat a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon. Tegnap este rendezték meg a döntőt Tel-Avivban, ám az énekes nem jutott tovább. Joci minden vágya, hogy végre újra a családjával lehessen, és az előtte álló feladatokra koncentrálhasson. Egy dologra azonban különösen kell koncentrálnia, hogy a munkát össze tudja egyeztetni a magánéletével, ami az elmúlt években nem sikerült neki.
 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Pápai Joci életében a 2017-es év hozott óriási változást, amikor megnyerte A Dalt, és Kijevben képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes történelmet írt, hiszen idén minden megismétlődött, és ő utazhatott Izraelbe, ám ezúttal nem alakultak olyan jól a dolgok, mint két évvel ezelőtt. Joci nem csügged, ettől fogva pedig már csak a családjára és az előtte álló feladatokra koncentrál.

„Magyarország! Nagyon jól esik, hogy ennyien támogattok és mellettem álltok... hihetetlenül jó érzés az, hogy most nem érzek mást csak szeretetet és bíztatást! Üzenném mindenkinek, hogy nagyon jól vagyok. Én mindent kiadtam magamból a színpadon tegnap! Számomra ez a legfontosabb! Semmi tartalék nem maradt se a torkomban, se a szívemben!!! Küzdöttem a hazámért minden erőmmel!!! Az, hogy előbb véget ért sajnálom, de ezzel kapcsolatban a véleményemet megtartanám magamnak, mivel őszinte ember vagyok, és nem akarom ezt csűrni csavarni tovább, de egy biztos, az üzenet eljutott.....!!! Most viszont szeretnék végre Magyarországra jutni, szeretném átölelni a gyerekeimet, magyaros ízeket érezni és befeküdni a feleségem mellé! Jelenleg csak erre vágyom! Na és persze megkezdeni a szezont!!! Koncertezni és élőben is eljutni a szívetekhez!!” – írta közösségi oldalán az énekes, aki lapunknak elárulta, óriási elismerés számára, hogy ő képviselhette hazánkat a versenyen.

„Ennél nagyobb elismerés a munkásságomat tekintve talán nincs is” – mondta Joci, akinek az életében az áttörés 2017-ben történt.

„Onnantól számolom az időt szakmailag. Úgy érzem, attól fogva vagyok igazán sikeres, és azóta tudok úgy gondolni a zenére, hogy ez a munkám és ebből is élek. De a magánéletem azelőtt is kerek és teljes volt, leszámítva a szakmaiságomat, ami bevallom őszintén, sok-sok szomorúságot és bánatot okozott. Azóta egész ember vagyok, bár az is tény, hogy nagyon sokat dolgozom. Sőt úgy érzem, többet is, mint amennyit szabadna, de hálás vagyok a sorsnak, hogy ma már abból élhetek, ami a szerelmem és a szakmám” – tette hozzá az énekes, aki azt is elárulta, mennyire tudja értékelni azt, amit az elmúlt két év adott számára a sikerrel.

„Hálás vagyok a sorsnak, ám egyelőre nem tudom a munkát a magánélettel tökéletesen összeegyeztetni. Rengeteg az elfoglaltságom, és az elmúlt két évben nem túlzok, ha azt mondom, mindössze öt nap szabadidőm volt. De ezek is úgy teltek, hogy a telefon a fülemen volt, és intéztem a dolgaimat. Úgy vélem, hogy ebben a tekintetben valamit nem jól csinálok, de próbálok helytállni minden téren, de érzem, hogy mielőbb változtatnom kell” – zárta a beszélgetést az énekes.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT