Paudits szégyenli a kitüntetését – „No, elég volt belőlem!”

AC News 2017.03.21. Rivalda

Paudits szégyenli a kitüntetését – „No, elég volt belőlem!”

Hosszú évek óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt Paudits Béla, most azonban díjat kapott és tegnap, a MOM Kulturális Központban tartott jótékonysági gálaesten át is vette azt. Bár a színész, mint azt az AcNews-nak elmondta, egyáltalán nem örül az elismerésnek…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Paudits Béla az elmúlt években rengetegszer panaszkodott a hazai bulvármédiában. Hol megrendült egészségi állapotáról, hol anyagi helyzetének ellehetetlenüléséről beszélt, sőt, többször is nyilatkozott arról, hogy számára szinte már megváltás lenne a halál. Személyes interjúkat évek óta sem vállal és nyilvános rendezvényeken sem jelenik meg hosszú ideje. Színpadon pedig már nagyon régen nem láthattuk.

Ezért is lepett meg mindenkit, hogy a Remember-díjátadó gálaesten megjelent, és még a színpadra is felment. Paudits Bélán kívül díjazták még Monori Lilit, Vass Évát, Szilágyi Istvánt és Revák István festőművészt. A rendezvény célja azon művészek (írók, festők, előadóművészek) támogatása, akik koruknál vagy betegségeiknél fogva sajnos keresőképtelenek.

„Mit lehet erre mondani, szégyen, hogy ilyen helyzetbe kerültem! Nem egy Oscar-díj, az biztos!” – kezdte sajátos stílusában kérdésünkre Paudits. „Népszerűséget jelent, az biztos és azt, hogy még mindig nem felejtettek el, pedig itt vagyok 70 évesen. A nyilvánosság előtt nagyon régen nem jelentem már meg, de nem is tervezem a közeljövőben sem! Elment a hangom is, mint hallják, és nem hiányzik a színpad. Voltam már eleget, vissza már nem mennék. Van egy kor, amikor már azt mondja az ember, hogy no, elég volt belőlem!” – kesergett Paudits.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT