Pécsi Ildikó megható vallomása - "Nekünk minden nap ajándék és ünnep!"

Soltész Mónika 2019.12.09. Rivalda

Pécsi Ildikó megható vallomása - "Nekünk minden nap ajándék és ünnep!"

Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó holnap tölti a 76. életévét. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt kerestük meg ebből az alkalomból, hogy jókívánságainkat közvetve adja át a hosszú ideje betegeskedő focistának. A művésznő az AcNewsnak elárulta, nagyobb ünneplést most egészségük nem teszi lehetővé, de érzik a feléjük áradó szeretet, ami nagyon sokat segít lelki fájdalmuk enyhítésében.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Szűcs Lajost szerettük volna fölköszönteni 76. születésnapja alkalmából. Pécsi Ildikó, mint mindig, kedvesen fogadta telefonhívásunkat.

„Nagyon szeretnek bennünket. Akármerre megyünk, mindenhol érezzük a felénk irányuló kedvességet, együttérzést. De az elmúlt években történtek miatt csak egyre betegebbek leszünk, nem akarjuk már, hogy írjanak rólunk. A papa sem akar nyilatkozni, mert bármit mondunk, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja. Jó lenne már egyszer arról beszámolni, hogy jól vagyunk, és minden a legnagyobb rendben van velünk és az egészségünkkel, és túléltük a világ gondját. Nem akarok senkinek sem reklámot csinálni” – kezdte lapunknak könnyeivel küszködve a művésznő, akinek férje hosszú hónapokat töltött az elmúlt időszakban betegsége miatt a kórházban.

„Hazahozhattam a papát már a kórházból, meggyőztem őket, hogy jobb így, és még ebben az állapotában is, amiben tud, segít nekem. Rajta kívül a Jóistenre számíthatok még” – fűzte hozzá Ildikó, aki januárban ünnepelte ötvenedik házassági évfordulóját férjével.

„Nekünk minden nap ajándék és ünnep! Nagyon boldog vagyok, hogy most egy újabb születésnapot tölthetünk együtt holnap. Édesjólajosom 76 éves lesz, és rengeteg szép emléken vagyunk túl, ami az évfordulókhoz is kapcsolódnak. Boldog évtizedek vannak mögöttünk, mindketten élhettük a saját magunk szakmai életét elég magas szinten, nagy boldogsággal. Volt olyan, hogy hajnalban megérkeztek a válogatottal hajnalban, együtt töltöttük a napot, és másnap már ment is tovább. Sok szépség adatott nekünk, és ha a Jóisten megsegít, és azok az emberek, akik szeretet sugallnak felénk, még több ilyen lesz. Az az igazi öröm számunka, ha együtt beszélgethetünk olyanokkal, akik igazán megérdemlik” – mondta a színésznő, akit a legrosszabb helyzetben sem hagyott el soha humora.

„A humor nagy ajándék, az tartja az emberben a lelket, és az a szeretet, amivel mi egymást életben tartjuk. Köszönjük szépen a jókívánságot” – zárta a beszélgetést Pécsi Ildikó.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT