Peller Mariann: A sikereim a magánéletemre is hatással vannak

Soltész Mónika 2019.08.09. Rivalda

Peller Mariann: A sikereim a magánéletemre is hatással vannak

Az RTL Klub Reggelijének háziasszonya a magán- és a szakmai életében is harmóniára talált. Az újjászületés lehetősége, az újrakezdés művészete című beszélgetése sokakat érdekel, melyben rendszeres beszélgetőpartnere Sebestyén Balázs. A műsorvezető az AcNewsnak mesélt arról, mikor és hogyan ismerkedett meg a népszerű tévéssel, és kiderült, ő már akkor tudta, hogy az életben még lesz „dolguk” egymással.

hbs(400x300)

Peller Mariann rengeteget dolgozik. Mindamellett, hogy az Utazás a lelked körül című műsorának felvételei is rengeteg előkészületet igényelnek, a szintén spirituális témájú színpadi beszélgetéseivel is sok munkája van. Szeptemberben negyedik alkalommal lép színpadra Sebestyén Balázzsal, lapunknak elárulta, hogyan is kerültek ők munkakapcsolatba.

„Amikor a barátnőmmel, Farkas Franciskával elterveztük, szeretnénk rendezvényeket is csinálni, találkozni és beszélgetni személyesen az emberekkel olyan témákról, amik nekünk fontosak, vagy bármiről, csak spirituális szemüvegen keresztül, első témának az újjászületés, újrakezdés mellett döntöttünk. Biztosak voltunk abban is, hogy Sebestyén Balázst és Müller Pétert is szeretnénk ebbe bevonni. Megkerestük Balázst, aki jártas ebben a témakörben, nagyon sokat olvas és meditál, foglalkozik ezekkel a saját érdekében is. Balázs elmondta nekünk; feladatának tartja, hogy visszaadja azt, amit kapott ebben az életben az embereknek, így örömmel vesz részt ezekben az előadásokban” – kezdte lapunknak Mariann, aki megismerkedésük történetét is elmesélte.

„Amikor 11 évvel ezelőtt az RTL Klubhoz kerültem, az egyik teendőm volt a műsorának a követése, megnéztem a stúdióban, a vezérlőben, hiszen egy igen erős műsorvezetőnek számított már akkor is. Egyik alkalommal, két forgatás között leültünk páran beszélgetni, és annak ellenére, hogy e helyett: nem ismertük egymást -, mégis közvetlenül, kedvesen beszélgetett velem, nyitott volt felém. Mélyen bennem maradt ez az emlék, és már akkor azt éreztem, ha leülnénk beszélgetni, biztosan jóban lennénk. Tudtam, ha lenne lehetőségünk, megtalálnánk a közös témákat. Felnéztem rá! Később, amikor visszakerültem újra az RTL-hez, egy sajtótájékoztatón beszélgettünk újra. Meséltem neki arról, mivel foglalkozom, min dolgozom, és megkérdeztem, mit gondol, szívesen részt venne-e ebben. Már akkor tudtam, hogy mi fogunk találkozni, beszélgetni az életben, amikor még csak a Balázs show-t néztem. És ez meg is történt!”

A műsorvezető úgy érzi mostanra igazán megtalálta önmagát, és azzal foglalkozhat, amit szeret.

„Nagyon jól érzem most magam. Kikörvonalazódott a fejemben a műsorom folytatásának a terve, egy továbbfejlesztett verziója, egy másik típusú spirituális műsor. Ha minden jól megy, akkor idén ősszel, vagy jövő tavasszal a nagyközönség előtt is látható lesz. Erről egyelőre többet nem árulnék el – fűzte hozzá a műsorvezető, aki elárulta, hosszú utat járt be idáig. – Amikor harmadikban megkérdezte tőlem Vitray Tamás tanár úr év elején, mit gondolok, hol tartok, én akkor 25 évesen már mondtam neki, hogy majd 30 éves korom körül fogok megérkezni. És tényleg úgy érzem, harmincéves koromra ért véget egy nagyon komoly érési folyamat. Úgy terveztem, 35 éves koromra leszek elégedett azzal, amit létrehoztam, még ha azt, akkor nem is tudtam egészen pontosan, mi is lesz az. Ma már egyre inkább a kezemben tudom tartani úgy a sorsom alakulását, hogy valójában meg kell tanulnom hátradőlni, és megértenem azt; nem tudsz és nem is kell mindent a kezedben tartani, mert nem lehet mindent erőszakkal irányítani. Az egész élet egy önismereti út, és azzal, hogy a bennem lévő dolgokat kitárhattam a nagyvilág felé, megkönnyebbültem” – árulta el a műsorvezető, akinek az élete igazán jól alakult.

„A sikereim a magánéletemre is hatással vannak, de jó értelemben. Nem csak a szerelmemmel, hanem a társammal vagyok együtt. Mindenben segít engem. Ha el kell vinni vagy épp hozni a gyerekeket, nem kérdés, hogy ne tenné meg. Valahogy ebben az életben nekem minden összeállt, hogy helyrehozzam azt, amit az előző életemben elrontottam” – zárta a beszélgetést Mariann.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)