Peller Mariann: Sokszor gyűlöltem magam

Soltész Mónika 2019.11.14. Rivalda

Peller Mariann: Sokszor gyűlöltem magam

Peller Mariannt a Lélekközösség című talk show-ja által egy egészen más oldaláról ismerhetjük meg. A műsorvezető az őszinte beszélgetések alkalmával, saját élményeivel, történeteivel is színesíti az epizódokat, így a legutóbbi adásban elárulta, hogy hosszú éveken át gyűlölte magát. Szerencsére ma már ez nincs így! Az AcNewsnak az RTL Klub Reggeli című műsorának háziasszonya elmondta, miért érzi fontosságát annak, hogy önmagából is „adjon” nem csak a jelenlévőknek, hanem a nézőknek egyaránt.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Peller Mariann, Utazás a Lelked körül című műsorát nagyon szerette a közönség. Ennek helyét vette át új Lélekközösség című talk show-ja, ami merőben más témákat boncolgat. A műsorvezető saját tapasztalataival, élményeivel kapcsolódik a beszélgetésekbe a meghívott vendégeivel.

„Intim témákat feszegetünk. Azt éreztem, hogy adnom kell magamból, ha valaki nem szívesen nyílik meg. Érezze, én is vállalom vele a közösséget. Ettől lesz az egész egységes. Nem volt olyan, amit utólag megbántam volna, hogy elhangzott. Egész egyszerűen azért, mert úgy élem az életemet, hogy ne kelljen soha semmit eltakargatnom – kezdte lapunknak Mariann, aki a legutóbbi, adásában is komoly témát boncolgattak. – A műsorban teljesen tudatosan hoztam elő az első 34 évemet, amikor sokszor gyűlöltem magam, és nem értettem, miért vagyok ebbe a testbe kényszerítve. Így az is tud azonosulni, aki nem a két főszereplővel ért egyet. Borbély Alexandra mesélt nekünk arról, hogy nem volt olyan az életében, amikor egy kapcsolatban őt hagyták volna el. Ehhez kapcsolódóan azért mondtam el, hogy vele ellentétben engem mindig elhagytak, mert sokan ülnek olyanok a tévé előtt, akik szinten ebben a cipőben járnak, és nem olyan szerencsések ebben a tekintetben, mint például Alexandra.”

Mariann igyekszik egy-egy megható pillanatot könnyek nélkül meghallgatni és átélni.

„Az elmúlt három évben sikerült megedződnöm, megerősödnöm. Így már meg tudom őrizni a középpontomat. Az empátia abszolút meg van, de nem tud kizökkenteni. Igaz, volt olyan történet, amin meghatódtam, vagy kirázott a hideg, amikor egy-egy sztori elhangzott, de ezekért a pillanatokért csinálom ezt a műsort – mondta a műsorvezető, majd hozzátette, hogy végre segítsége is van a műsorral kapcsolatos teendőkben, egy barátnője személyében. – Dupla annyi a feladat, többet kell szervezni. Viszont annyiban könnyebb most nekem, hogy nem egyedül viszem az egészet. Ha valami kudarc ér, csak fölhívom a munkatársnőmet, és egy pillanat alatt meg tud nyugtatni. Kölcsönösen jó támaszai vagyunk egymásnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy ő van nekem. Mint ahogy a férjem, aki segített kitalálni a műsort, és az ő szellemisége, támogatása nélkül nem jöhetett volna létre. Nagyon jó hármas vagyunk, nem gondoltam volna, hogy így lesz.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)