Pintér Tibor az utolsó nagy Őre vár – „Imádom a szexbombákat!”

AC News 2017.04.04. Rivalda

Pintér Tibor az utolsó nagy Őre vár – „Imádom a szexbombákat!”

Szerkesztőségünkben járt Pintér Tibor színész-direktor, aki exkluzív interjút adott, és egyebek között elárulta azt is, hogy miért szingli. A sármos művész hosszan beszélt arról is, mivel foglalkozik mostanság és lapunknak megsúgta, soha életében nem érezte olyan jól magát a bőrében, mint most.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Kimondottan boldognak tűnik! Netán új szerelem van az életében?

Szó sincs róla! Egyedülálló vagyok, és elmondhatom, hogy ez nem véletlenül van így. Természetesen én is vágyom a boldog párkapcsolatra, de most még nem jött el az ideje; illetve életemnek a jelen periódusában másra koncentrálok.

Elárulja, hogy mire?

Örömmel! Az utóbbi fél évben nagy változás állt be az életembe, az általam megálmodott lovas színház, amely eddig Komáromban működött, Budapestre költözött és Nemzeti Lovas Színház néven fut. A Kincsem Parkban vagyunk, egy luxus sátorépületben, és most már minden hónapban van három-négy előadásunk. Fantasztikus társulatunk van, és lovas iskolánk is, amelyben az „utánpótlást” tanítjuk ki. Ez azért csodálatos dolog, mert annak dacára, hogy nagyon sokat köszönhetek Komáromnak, én ezt a színházat mindig is a fővárosba „álmodtam”. Az álom pedig végre valóra vált!

Milyen premierre készülnek mostanság?

Most éppen a Zorro című musicalt próbáljuk. Júliusban lesz a premier, és el kell, hogy mondjam, azért tartom különösen fontosnak ezt a darabot, mert én korábban mindig a magyar hősök színre vitelében hittem, de most mégis speciálisan egy külföldi „legendát” viszünk színre. Különleges oka van ennek egyébként, fél éve hozattunk Barcelonából eredeti andalúz lovakat, amelyek az egész világ lovas kultúrájára hatást gyakorolnak, ugyanis egyedülálló képességgel bírnak. Úgyhogy kijelenthetem, most vagyok igazán elégedett az életemmel. Az elmúlt két év sajnos elég viszontagságos volt…

Milyen szempontból?

Magánéleti okai vannak. Elváltam a feleségemtől, és belekerültem egy szerelmi csalódásokkal teli életszakaszba. Elért a végzet, jó pár pofont kaptam, ebbe konkrétan nem szeretnék belebonyolódni, de egy biztos: arra jó volt, hogy tanuljak belőle. Először vesztesként, aztán nyertesként éltem meg ezt a helyzetet, rengeteg dolgot tanultam, de azért mégiscsak megviselt az időszak, még ha meg is érdemeltem azokat a pofonokat! Ha egy évvel ezelőtt ülünk le beszélgetni, biztosan nem mondom, hogy jól vagyok, épp túl voltam egy lovas baleseten, amely egyértelműen a rohanó életmód miatt következett be. Akkor mutattuk be a Gladiátort is, és örülök, hogy sikere volt, ugyanis rendkívül rossz fizikai és lelki állapotban voltam akkoriban. Ma már ennek az időszaknak a tanulságait is tudom, és abszolút nyertesként látom önmagamat.

Említette, hogy egyedülálló. Van-e ideálja?

Nincsen. Persze mint minden férfi, én is nyilván imádom a szexbombákat, de nem ez az elvárásom. Aki majd jön az életembe, az remélhetőleg az utolsó nagy Ő is lesz egyben! Egyébként őszintén elmondom, sokkal óvatosabb lettem, mint voltam. Ma már ultraérzékenyen szelektálom a nem nekem való hölgyeket, ami nem azt jelenti, hogy válogatós vagyok, egyszerűen én lettem sokkal több pajzzsal „fölszerelve”. Szerintem ez nem baj, mert így most a szakmámra tudok koncentrálni, ami jelen esetben nekem a legfontosabb. Viccesen azt szoktam mondani, hogy szerelmes vagyok a kollegáimba! Ha jönne most egy nő, aki elvenné az agyamat, akkor képtelen lennék száz százalékosan a színházra figyelni. És azt is hozzá kell tennem, ahhoz, hogy én újra félredobjam a függetlenségemet, valami nagyon nagy dolognak kell történnie!

Nehéz esetnek tartja önmagát?

Igen! Egyre rosszabbul alkalmazkodom, és ahogyan idősödöm, nemcsak önmagam, a társam felé is egyre több elvárásom van. Ezért hangsúlyozom, hogy ahhoz, hogy én elkötelezzem magamat újra, valami egészen rendkívüli kell! Komoly érzelem kellene hozzá. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, hiszen az ember társas lény…Én is az vagyok, hiszen Janza Katával öt, Beával, pedig tíz évig éltem együtt, és nem mondom, hogy rossz volt! 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT