Pokollá vált VV Zsuzsu élete

Pataki József 2019.09.10. Rivalda

Pokollá vált VV Zsuzsu élete

A ValóVilág legutóbbi nyertesét folyamatosan zaklatják, rossz színben tüntetik fel, és mióta kijött a műsorból, párt sem talál magának. Zsuzsu csak remélni tudja, hogy jobbra fordul az élete.

cba bejegyzeseknél(200x300)

A ValóVilág szériáknak a legtöbb nyertese megosztó személyiség, de talán még senki nem váltott ki az emberekből annyi gyűlöletet, mint a legutóbbi évadnak a nyertese, VV Zsuzsu. A vidéki lányt, már a bent töltött ideje alatt rengetegen bántották egyedi stílusa, hanglejtése és reakciói miatt, és ez nem változott akkor sem, miután megnyerte a műsort és kijött a villából. Persze akadnak rajongói is, és gyakran megszólítják az utcán, de az internet világában nem kímélik.

„Jó ideje működik már egy Facebook oldal az én nevem alatt, de semmi közöm nincsen hozzá. Rengeteg problémám adódott már ebből, mert sokan elhiszik azt, hogy én szólítom a követőimet például ’alattvalóknak’. Nem egyszer igen csúnya hangvételű üzeneteket is kapok emiatt. Nagyon megnehezíti a mindennapjaimat ez a rosszakaró, és már mindent megpróbáltam, hogy megoldódjon ez a helyzet, mindhiába” – kezdte lapunknak VV Zsuzsu, aki reméli, hogy idővel jobb színben is fel tud majd tűnni a követői előtt. Éppen ezért jött neki kapóra egy forgatás, melyet a Fókusz készít majd vele. – Egy stábbal fogom meglátogatni a Szent Erzsébet Otthont. Nagyon sok beteg ember van ott, és megsajnáltam őket. Rengeteg mindent vettem nekik a pénzemből, többek között plédet, ruhákat, élelmiszert, édességeket. Remélem örülni fognak ezeknek. Persze semmi érdekem nem fűződik ehhez…”

Az adakozáson kívül, ahogy Zsuzsu fogalmaz; sok mindent csinál, és nem unatkozik a hétköznapokban.

„Sok mindent csinálok. Például a jogosítványomat intézem, esti iskolákat nézegetek, hogy befejezzem a gimnáziumot és a keresztlányommal töltök sok időt. Az iskola mellett persze szeretnék majd dolgozni, de azt, hogy mit; nem szeretném elárulni – folytatta az AcNewsnak Zsuzsu, majd kitért arra is hányadán áll most a párkereséssel. – Mióta kijöttem a villából nem randiztam senkivel. Nehéz egy olyan hírességnek, mint én párkapcsolatot találnia. A hozományvadászokat mindenképp ki kell ilyenkor szűrni. Ha esetleg lesz egyszer egy társam, szeretném, ha csendes, kedves és megbízható lenne.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)